Хаiт Маргарита

Latte VS espresso makeup

Latte VS espresso makeup


Кава – один з найпопулярніших напоїв серед жителів нашої планети. Тисячі людей починають щодня з прекрасного ритуалу приготування філіжанки ароматної кави для бадьорого початку дня і я - не виключення!

Всі мої друзі знають, що до мене треба приїжджати з кавою, мої клієнтки, коли хочуть мене порадувати, приходять до мене з кавою. 🥰Та що там казати,я не починаю нормально існувати зранку без чашки улюбленої кави! ☕️❤️

Сьогодні хочу представити вам два мейкапи, натхненні цим ароматним напоєм.

Один з них - це "Latte Girl" - супер-тренд, який зібрав у ТікТок більш ніж 29 мільонів переглядів, завдяки блогерці Рейчел Ріглер.🤩

Інший - "Espresso makeup" - поки що не супер-тренд, і його придумала я сама😂 Але маю надію зібрати багато переглядів та лайків від вас тут 😉

Почнемо з super-trend-makeup цього літа☀️⭐️

Основні правила Latte-makeup:

🤎 Мінімальне, супер-легке, сяюче покриття – основа лате-макіяжу. Обираємо тонкі бб, сс-креми та легкі флюїді. Під тональний можна нанести сяючу базу під макіяж. Недоліки можна приховати невеликою кількістю консилера.

🤎Лате -- макіяж слід виконувати лише у теплих відтінках - коричневі,бронза, карамельні,або бурштинові. При цьому, такі кольори треба наносити на все обличчя - і на очі, і на щоки, і на губи.

Простіше кажучи, головна зірка цього мейку - це бронзер! Бронзер може бути як сухий, так і кремовий, кому я зручно. Наносимо по-багатому,щедро на всю періферію обличчя, на спинку носика, на випуклі частини лоба. Головне - гарненько розтушувати, так, щоб не було різких кордонів та перепадів кольору. Варто зазначити, що рум'яна для цієї естетики не потрібні 🙅‍♀️ Але, якщо ви жити не можете без рум'ян, оберіть найтепліші рум'яна з вашого арсеналу, змішайте їх з бронзером та нанесіть на обличчя.

☝️☝️☝️ Також, бронзер можемо нанести на очі, замість тіней - це буде гарно метчити, "збирати" макіяж докупи.🤩 Класний варіант - нанести кремові тіні на повіко, розтушувати, а потім зверху закріпити кремову тектсуру сухим бронзером.

🤎Замініть улюблений чорний олівець на коричневий, та підкресліть коричневим олівцем нижню повіку та лінію вій , або зроби це тінями темніше, ніж використовувати раніше. Завершуємо з очима невеликою кількістю туші на віях.

🤎Що стосується губ – тут нам потрібні лише два продукти. Це ніжно - коричневий олівець, яким необхідно підняти контур та м'яко розтушувати в центр губ, а потім додати карамельний блиск для глянсового ефекту. Так у вас виходить ідеальний літній макіяж.👌🫦

А тепер давайте перейдемо на мейкап, натхненний міцним, бадьорим та яскравим по смаку еспрессо:

🖤 На відміну від першого, більш м'якого та монохромного мейкапу, цей мейкап більш акцентний, сексуальний та яскравий.

Використовуємо відтінки чорного шоколаду та насиченого коричневого.

🖤 Тут також по всій періферії обличчя наносимо бронзер та м'яко розтушовуємо, але потім беремо брозер на тон темніше та наносимо його поверх попереднього для більшої інтенсивності в області вилиць, щоб зробити їх більш гостими та вираженими. Використовуємо золотавий хайлайтер , або, якщо ви світлошкіра дівчина, то кольору шампанського\словоної кістки.

🖤 На повіко наносимо кремові тіні коричневого кольору , по краю розтушовуемо бронзером практично до брів,а на центр повіка вбиваючими рухами наносимо мідні, насичено-золотаві блискучі тіні, або золотистий хайлайтер. В кінці додаємо контрастну , чорну туш.

🖤 Вишенька на тортику - це акцентна коричнева помада-блиск. Пропоную спочатку замалювати всі губи олівцем в тон, а вже потім додавати помаду-блиск, щоб зберегти її на губах на довше та не дати втекти.

Ну що, дівчата, який тренд вам більше до душі?

Що більше до смаку: м'який лате, чи яскравий еспрессо?

Маю надію, що мій допис-експеримент був вам цікавим ви дочитали його до кінця і підтримаєете мене в коментарях.❤️🤎🖤