Анастасія

Olaplex 3

Olaplex 3

Слава Україні!

Olaplex 3 - це продукт, який вратував не одну шевелюру від сильних пошкоджень, сухості і тьмяності. Я цей продукт відкрила для себе років 7 тому, і він досі один з моїх улюблених не тільки коли з волоссям біда, але і для підтримки гарного стану.

Все почалось з того що я бахнула собі блонд на всю густину і довжину, а в мене своє волосся майже чорне і досить густе. Не дуже розумне рішення, але такий в мене був тоді стан душі і я думала що це хороша ідея, поки волосся не почало ламатись і сипатись, воно просто хотіло вмерти. В мене було мінус половина і довжини, і густини, просто два нещасних пюра на голові. Вже тоді я купила першу банку олаплекс і використовувала продукт раз на тиждень. Чи помогло, питаєте? Так, помогло. Волосся перестало так ламатись, і стало більш наповнене та зволожене зсередини.

Зараз, коли пройшли роки після освітлення і в мене повністю відросла натуральна нефарбована довжина, я використовую цей продукт в чистому вигляді раз на місяць, тримаю після миття шампунем десь 30-40 хвилин під шапочкою, потім закриваю кондиціонером. Волосся після цього десь 2-3 миття голови почуває себе просто чудово.

Також хочу поділитись лайфхаком, як більшість посередніх масок зробити робочими: додаємо туди олаплекс, в співвідношенні десь 3:1 (маска:олаплекс), і достатньо потримати таку суміш на волоссі десь 10 хвилин щоб воно подіяло. Оскільки в мене сухий тип волосся я наношу маску під час кожного миття голови, тому мені важливо щоб продукт давав живлення і зволоження.

Я не пробувала інші популярні продукти схожого типу як К18 або Redken bounding acidic concentrate (для хімічно пошкодженого волосся), але і не бачу в цьому сенсу для себе бо Олаплекс 3 дає мені крутий результат. Вищезгадані продукти щкоштують дорожче та будуть доречними для людей з освітленим волоссям, або сильними термічними пошкодженнями.

А який ваш досвід використання цього продукту? Ви його купили коли вже все погано, чи не дуже?:)