Оліч

Оголошення beauty awards за версією мене #myownbeautyawards

Оголошення beauty awards за версією мене #myownbeautyawards

Так от, зібрала такі номінації, а ви якщо що - додавайте свої теж:

1) Кращий тональний засіб

Я вже багато про нього де згадувала, це Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50. Одночасно і тон і спф, робить шкіру однорідною, доглянутою на вигляд, дає гарний сатиновий фініш, склад з "корисностями" ну і просто чудово сидить на шкірі!)

2) Кращий парфум

Я довго обирала один, бо маю багато фаворитів, щось на зиму, щось на літо, під різні образи та настрій. Як тут обрати один?) Але я все ж вирішила, що поєднання найкращої стійкості, шлейфовості, краси, універсальності, та в якому більше оточуючих вподобають ваш аромат - це Good Girl Gone Bad by Kilian. Його не хейтять як бакару, яку я теж всім серцем люблю, і загалом він буде багато де доречним)

3) Кращий засіб для волосся

Це моя "больная тема")). Хочу тут піддивитися ваших фаворитів, від себе можу сказати, що моє волосся зараз відносно непогано пом'якшує Еліксир для волосся "Досконалість волосся" Olaplex Hair Protector No. 3, наношу його раз на тиждень на 30 хвилин. Він повинен відновлювати пошкоджене волосся, тож чекаю на результат)

4) Кращий крем для тіла

Наразі якщо говорити саме про креми для тіла, то для мене фаворити це креми від Collistar. Зараз у мене в користуванні Collistar Crema Rassodante Intensiva, він дає відчуття зволоженності та гладкості шкірі на добу, дуже комфортний, швидко вбирається. Але я звісно не не пробувала креми від La Sultane De Saba, можливо вони все змінять)

5) Кращий продукт для губ

Бальзамчик Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm, він смачно пахне, дає легкий відтіночок, має гарний склад і не тестується на тваринах. Що ще можна бажати?)

6) Топовий beauty-девайс

Я думала що сюди впишеться Dyson, але в останній момент чогось вирішила, що тут місце для смарт-вагів. У мене ваги іншої фірми, не як на картинці, куплені давно і нажаль рос виробництва, тож свою модель я радити не буду, але в цілому мені подобається що в мене є такого роду пристрій, думаю що це реально корисна штука, щоб слідкувати за рівнем води в організмі, змінами ваги, якістю тіла, вони рахують навіть ваш метаболічний вік і купу всього іншого. Для здоров'я та краси це не аби як важливо. (Сподіваюсь у когось знайти тут класну електричну зубну щітку))).

7) Кращий засіб для обличчя

Наразі більшість продуктів, якими я користувалася, давали приблизно схожі ефекти. Різних цінових категорій, з різним набором обіцянок, але +- нічого не змінювалось, все непогано зволожувало. Але одна маска запала в душу тим, якою сяючою і рівною вона зробила мою шкіру. Це нічна маска для обличчя ALLIES OF SKIN PROMISE KEEPER BLEMISH SLEEPING FACIAL. Не зважаючи на її не бюджетну ціну, я думаю що повторю її. Чекаю на знижки та акції))

8) Найкраще співвідношення ціна-якість

Тут у мене є декілька фаворитів теж, але зупинилась на найбюджетнішому, LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner. Його знають всі, за маленькі гроші можна отримати класний стійкий олівець для губ, які спокійно можна носити і як помаду. 410 та 413 -❤

9) Туш для вій #1

Пункт, щоб подивитися хто що порекомендує і на що можна звернути увагу))) Зараз мені перестали подобатися всі туші, що у мене є, мені прям різко вони стали здаватися поганими 😂 Хочеться щось нового, бачу що багатьом подобаються туші мейбілін, але я стараюся оминати цей бренд. З тих що в мене були, непоганою мені здається L'oreal Paris Telescopic Mascara. Але я продовжую пошуки.

10) Антигерой

Тут буде продукт що найбільше мене розчарував. Для мене це Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea. Як на мене, за той ефект що вона дає, за її склад не має сенсу платити ті гроші, які за неї просять. Було б це 500 грн я б мабуть не сварила її так, типу ну ок, знімає трошки набряк. Ну таке легке матування та зволоження тимчасове. Перед якоюсь подією норм. Але вибачте, ДВА МІЛЬЯРДИ ҐРИВЕНЬ. Мені здається це якийсь скам 😅

Згодом хочу зробити ще один тег в схожому форматі про інші ваші вподобання, а ля "анкету для друзів" з дитинства, сподіваюсь буде цікаво))

Дякую за увагу 💖