Anna_feerie

Баночка, що замінить сироватку, крем та нічну маску? Blithe Pressed Serum Tundra Chaga!

Баночка, що замінить сироватку, крем та нічну маску? Blithe Pressed Serum Tundra Chaga!
Баночка, що замінить сироватку, крем та нічну маску? Blithe Pressed Serum Tundra Chaga!

Я як отой хом'ячок, що тягне в свою косметичну нірку все, що підходить для чутливої шкіри та вгамовує почервоніння😅. Тож кілька разів зустрівши гарні відгуки на цей продукт, вирішила - мені таке треба!)

Знайомтеся: пресована сироватка с екстрактом грибу чага від корейського бренду Blithe. Виробник позиціонує її як гібрид сироватки та крему, тож це доволі універсальний та цікавий продукт, який виконує одразу кілька функцій.

Баночка, що замінить сироватку, крем та нічну маску? Blithe Pressed Serum Tundra Chaga!

А ось про ефективність при зовнішньому застосуванні дізналась нещодавно. Тож, екстракт чудодійного гриба має антиоксидантні та імуномодулюючі властивості, працює на пружність та ровний тон шкіри, бореться з набряками, зморшками та навіть забезпечує ліфтинг (оце так обіцянки🙃).

Але окрім чаги в складі нашого пресованого серуму також є аденозін (стимулює вироблення колагену та робить шкіру більш еластичною), арганову та оливкову олії (пом'якшують та живлять епідерміс), екстракт лимону (освітлює шкіру, висвітлює постакне та пігментацію), ферментовані фільтрати та інші корисності.

По консистенції це найдивніший продукт, який в мене коли-небудь був: бо це мусово-гелева субстанція, що одночасно нагадує пудинг та має колір вареного сгущеного молока. Набирати краще спеціальною лопаточкою, бо маса доволі пружня і дістати її пальцем не так вже й просто.

На все обличчя достатньо невеликої кількості, я спочатку розтираю краплю засобу в руках, а потім наношу на шкіру. Незважаючи на консистенцію, вбирається дуже швидко, не залишаючи масного сліду - тільки зволожена та заспокоєна шкіра. Зазвичай використовую у вечірній рутині, щоб відновити епідермальний бар'єр після кислот.

Тепер щодо результатів: не можу нічого сказати щодо зменшення зморшок - адже в моєму догляді наразі присутнє пептидне комбо (хто ще не читав про мою улюблену сироватку, велкам: https://club.makeup.com.ua/post/19124/ , про тонер також обов'язково напишу відгук), тож окремо оцінити вплив Blithe Pressed Serum Tundra Chaga в плані анти-ейджу не можу. Але! Що я точно бачу, так це чудово зволоження та живлення шкіри без обтяження. На ранок після цього засобу я отримую дуже гладеньку шкіру та більш рівний тон (а в моєму випадку це дуже багато значить).

До речі, щодо формату: в мене мініатюра 10 мл, також є баночки по 22 та 50 мл. Окрім використання у якості сироватки та крему, цей серум може слугувати нічною маскою (наприклад, після салонних пілінгів або сонячного опіку), також читала у відгуках, що багато хто замінює ним крем під очі (ось такий варіант я не пробувала, адже маю 2 кремчики для цієї зони)).

Кому варто придивитись до чудодійної баночки з чагою:

💚 власникам сухої/зневодненої/чутливої шкіри;

💚 тим, хто любить кислотні продукти та потребує якісного відновлення бар'єрної функції шкіри;

💚 всім, хто шукає якісний засіб для зволоження та живлення шкіри з віковими змінами.

Ось такий сьогодні огляд, не перемикайтесь, далі буде!))