Швець Карина🤍

Золотий пісок від Al Rehab

Золотий пісок від Al Rehab
Золотий пісок від Al Rehab

Я дуже люблю подібні гурманські, східні аромати, тому саме цей хотіла спробувати.

У мене масляний ролик в обʼємі 6 мл.

Піраміда така:

Початкова нота: Амбра, Карамель
Нота серця: Уд, Квіткові ноти
Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мускус

Хоч прибий, але я не чую тут карамелі ну ніяк) ваніль в поєднанні з удом дає дійсно смачний кальянно-фруктовий аромат. Десь фонять трошки квіткові ноти - я не можу розгадати, що саме мені це нагадує. Щодо абрикосового варення/компоту - іноді мені справді вилазить нотка абрикосу і я її чітко чую, а іноді її нема і нема. Думаю, це залежить від погоди і стану шкіри (є дні, коли шкіра сильно суха, наприклад, а є, коли більш зволожена).

Щодо схожості з Crystal Love for Her Attar Collection: особисто на мій ніс це два абсолютно різних аромати.

Golden Sand з першого затесту мене буквально вразив, я була дуже рада, що вгадала з ароматом. Але на шкірі він мене трошки розчарував: стійкість у нього не дуже (години 4, максимум 5), розкриття майже немає - він монотонний весь час свого звучання.

Не дивлячись на це, мені аромат все одно подобаєттся і вже два тижні рука тягнеться виключно до нього, більше нічим не користуюсь. Парфум гурманський, він не для всіх - солодко і гучно, любителів компотиків і свіжачків однозначно може придушити. До речі, іноді сильно від нього чихаю 🤧 не знаю, з чим це повʼязано, але не на постійній основі.

Я десь читала, що хтось порівнював цей аромат з Vanille exclusive від Mancera. Так от, ні. Віддалено може і є якісь схожі нотки, але Vanille exclusive - це для мене унікальний аромат, таких більше не існує. Він дуже розкішний і я мрію про флакон🥲Mancera більш димно-лактонний, в ньому є соковиті персики і тубероза. Писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/11187/

Golden sand має схоже направлення, але він інший.

Загальні мої враження від цього аромату: 9/10. Мені трошки не вистачило якоїсь "родзинки", але все одно дуже подобається запах і я поки юзаю лише його. На осінь/зиму - ідеальний.

В цілому я рекомендую цей аромат на пробу - він справді як "золотий пісок", ще й розігрітий під палким сонцем. Мені такі аромати здаються сексуальними і манкими🤭