the age of aquarius

Порожні баночки #2

Порожні баночки #2

Сподіваюсь писати регулярно, тому з радістю публікую свій другий допис :)

На цей раз, маю один продукт із ймовірно простроченим терміном зберігання, який довелося викинути на мій превеликий жаль.

Acure, освітлювальний скраб для обличчя

Повністю веганський продукт із подрібнених водоростей і лимонної цедри, з додаванням французької зеленої глини та різних рослинних екстрактів. Гарно ексфоліює, але про освітлювальний ефект нічого не скажу, тому що користувалась дуже мало й нерегулярно. Спочатку купила, а вже потім зрозуміла, що моєму обличчу скраби, окрім хіба що ензимних, протипоказані. Але в цілому дуже імпонує цей бренд.

Цікаво те, що я не знайшла терміну придатності, але розумію, що йому вже хана.

Порожні баночки #2

Zlaja, гель для душу "Італійський інжир"

Приємний запах, піниться не дуже. Є такі гелі, де дійсно однієї краплі достатньо, як у рекламі Фейрі. Це не він 😊 Але об'єм великий і я вже не могла дочекатись, коли ж він нарешті закінчиться, бо все рано чи пізно набридає.

La Petit Olivier Almond Blossom, очищувальна міцелярна вода

Добре й ніжно очищує, чутливій шкірі підходить. 98% натуральних компонентів і гарна ціна для такого об'єму. Не бачу причин не брати, але зараз я вирішила перейти на ніжніші очищувальні засоби у формі молочка.

Bielenda Dr. Medica, дерматологічний анти-акне тонік

Дуже несподівано для мене, за таку гарну ціну, отримала продукт, який серйозно допоміг мені з моїм так званим бакне - акне на спині. Нові акне з'являються в рази рідше, а постакне почали швидко загоюватися. Спочатку придбала лише тонік, а потім доповнила відповідними сироваткою і кремом цієї серії (вони ще не закінчились).

Eucerin UreaRepair Plus, інтенсивно зволожувальний крем для сухої шкіри

Крем, який порадив мені дерматолог, і який не один місяць був моїм основним засобом у борьбі з гіперкератозом. Наразі пробую інший засіб, тому що ось ця серія Eucerin липка. Наче це не такий і серйозний недолік, але все ж.

La Roche-Posay Hyalu B5 Eyes, дерматологічний крем для корекції зморшок і відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей

Дійсно, прям дійсно приємний крем, шкіра одразу почувається більш наповненою. Тільки треба ретельно розподіляти, бо висохне і буде скочуватись.

Dove Nourishing Secrets Hand Cream, крем для рук

Це саме той випадок, коли мені захотілось чогось нового і я відклала ненадовго свій улюблений крем для рук, який згадувала у минулій публікації. Цей наче теж непоганий, але зволоження все ж трохи не вистачило.