Фісташка

Ягідна палетка тіней від бренду Nabla. Моя перша від цього бренду і досвід використання більше року

Ягідна палетка тіней від бренду Nabla. Моя перша від цього бренду і досвід використання більше року
Ягідна палетка тіней від бренду Nabla. Моя перша від цього бренду і досвід використання більше року

Сьогодні ми розглянемо палетку від бренда Nabla, з серії Cutie Palette в відтінках Wild Berry. За допомогою цієї палетки я тестувала різноманітні макіяжі протягом року та готова поділитися враженнями та секретами створення декількох образів. Отже, давайте розглянемо цю красиву палетку та її можливості.

Зовнішній вигляд

Сама палетка виготовлена з цупкого картону. Вона оформлена у тих же кольорах, що і в середині палетки: рожеві, малинові, трохи бежевого. На ній зображені смачні ягоди: полуниця, малина та інші. Мені дуже подобається офрмлення. все ж таки приємно користуватись косметикою в естетичному виконанні.

Усередині ми бачимо 6 відтінків тіней та невелике дзеркало. Палетка легка та дзеркало досить зручне для нанесення макіяжу.

Ягідна палетка тіней від бренду Nabla. Моя перша від цього бренду і досвід використання більше року

Поверхня біля рефілів має глянцеве покриття яке легко чиститься. Це важливо, оскільки допомагає палетці залишатися в належному стані. У мене є палетка із грубким покриттям, і її важко очистити. Тож вона завжди виглядає бридко.

Мені дуже подобається ця колірна гамма палетки. Я обожнюю такі малинові відтінки. Це не просто рожевий, це малиновий, бордовий, ніжно-кораловий рожевий. А ще мій улюблений ніжний топер. Загалом, читайте далі, там все більш докладно.

  1. Incense - прозорий ніжний бежевий сатин. Лягає на повіку гарно і містить дрібний блиск. Зазвичай використовую його для внутрішнього кута ока. Текстура трохи розсипчаста.
  2. Venom - рожевий ягідний відтінок. Насичений та пігментований. На повіці виглядає дуже гарно. Використовую його для затемнення зовнішнього кута та складки повіки.
  3. Bucolic Baby - ніжний рожевий сатин. Гарний відтінок, який робить макіяж ніжним. Якщо додати його до попереднього темного відтінку, то виглядає так, ніби вершки з полуницею.
  4. Alchemy 2.0 - цей відтінок нагадує пилок янгола. Або фея Дінь-Дінь може почаклувала. Дуже ніжні блискітки різних кольорів: блищать рожевим, жовтим, синім і білим. Він не має колірної бази і є більше топером. Добре лягає на звичайну базу під тіні. Використовувала як топер на всю повіку так і для внутрішнього кутка. Текстура трохи розсипчаста.
  5. Blackberry - дуже темний малиновий відтінок. Може трохи розсипатися. Щоб уникнути цього, потрібно набирати його невеликими порціями і перед нанесенням постукати по кисті, щоб відділити зайвий пил. Для отримання більш темного та глибокого кольору - наносіть кілька шарів. При такому нанесенні він лягає непогано. Використовую для затемнення зовнішнього кута.
  6. Botanic Juice - Ніжний рожевий з невеликою кількість коралового. Ніжний відтінок. Використовую на повіку під світлу блискітку.

Деякі відтінки можуть трохи розсипатися, але це не критично. Їх добре тушувати та можна наносити в кілька шарів. Темний відтінок може наноситись пятнами, і це мінус. Звісно, з цим можна впоратися, але це все ж недолік. Загалом якість тіней на високому рівні.

Тепер найцікавіше - які макіяжі мені вдалося створити з цією палеткою. У всіх макіяжах першим кроком ми готуємо повіку до нанесення тіней, наносячи базу під тіні, якою ви зазвичай користуєтеся. Ця палетка не потребує додаткових засобів. Кожен макіяж завершується тушшю для вій та іноді підводкою.

Макіяж №1

Мій улюблений макіяж із цією палеткою.

  1. Botanic Juice у складку повіки. Добре розтушовуємо його. Той же відтінок на нижнє повіко.
  2. На зовнішній кут наносимо відтінок Blackberry і починаємо розтушовувати його до середини повіка і в складку. Також витягуємо кінчик нашого макіяжу до скроні. Як я вже писала раніше, цей відтінок трохи капризний. Потрібно наносити його невеликими шарами, кожний добре розтушовуючи. Також наносимо його на нижнє повіко по лінії вій і розтушовуємо.
  3. На внутрішню половину повіка наносимо бежевий Incense. Добре розтушовуємо його з темним відтінком.
  4. Для більш плавного переходу на межі відтінків можна додати рожевий Botanic Juice.
  5. Во внутрішній куток ока наношу відтінок Alchemy 2.0.

Макіяж №2

Це мій швидкий макіяж із цією палеткою.

  1. Відтінок Venom наносимо в складку. Добре розтушовуємо його. Той же відтінок на нижнє повіко.
  2. На рухоме повіко наносимо відтінок Botanic Juice.
  3. На рухоме повіко також наносимо топер Alchemy 2.0.

Макіяж №3

Тепер більш насичений і яскравий макіяж.

  1. Botanic Juice в складку повіка. Добре розтушовуємо його. Той же відтінок на нижнє повіко.
  2. Далі затемнюємо наш макіяж. На внутрішнє повіко наносимо відтінок Blackberry і починаємо розтушовувати його до середини повіка і в складку. Також витягуємо кінчик нашого макіяжу до скроні. Як я вже писала раніше, цей відтінок трохи капризний. Потрібно наносити його невеликими шарами, кожний добре розтушовуючи. Також наносимо його на нижнє повіко по лінії вій і розтушовуємо.
  3. Той же темний відтінок на внутрішній куток ока, щоб залишилася лише смужка по центру повіка.
  4. З'єднуємо розтушовуємо внутрішній і зовнішній кутики по складці.
  5. На центр рухомого повіка наносимо Alchemy 2.0.

Мені сподобалася ця палетка. Гамма дуже красива, вибір відтінків на високому рівні. Можна створити як швидкий і ніжний макіяж, так і більш яскравий та вечірній. Так, це не щоденна палетка, оскільки вона містить досить яскраві рожеві відтінки.

Деякі відтінки складні у роботі, але із ними можна впоратися. І я захоплена блискітками топера. Відтінки не скочуються в складки і добре тримаються до кінця робочого дня.

Загалом я використовую її як доповнення до інших палеток, більш стриманих і нюдових.

Чи купила б я її знову? - Так.

Переваги

  • Якість більшості відтінків
  • Красиве оформлення
  • Не банальні відтінки
  • Зручне дзеркало
  • Зручний розмір
  • Палітра кольорів
  • Ціна

Недоліки

  • Якість двох відтінків
  • Трохи пильні