Гідрофільна олійка Bielenda
Хто хотів файно і не дорого?)
Слава Україні!
Сучасним жінкам зараз мабуть дуже важко уявити своє життя без гідрофільної олійки, але зараз це продукт використовують не тільки для зняття макіяку, але і деякого догляду як, наприклад, СПФ.
Чи є тут такі, які довгий час не знали, що СПФ лише гідрофілкою можна змити? Є? Товариство, я з вами)) Для мене ця таємниця відкрилась відносно недавно, десь на початку цього року. До того я зранку наносила спф, вечором змивала гелем для вмивання, і дивувалась чого ж мене так обсипає.
Перейдемо до цієї олійки: в Bielenda є декілька різних гідрофілок, відрізняться вони в основному ціною, хоча і не дуже сильно. Я мала нагоду спробувати 3 різних: 2 з них ви бачите на фото, третя була з олією камелії. Скажу чесно, я не побачила між ними суттєвої різниці в якості та застосуванні - мені всі абсолютно однаково подобоються,і на мою думку вони в принципі однакові. Коли діло доходить до покупки - я просто беру ту, на яку ціна нижча. Вистачає мені її десь на 3-4 місці, лице нею мию десь через день.
Бачила в відгуках що для деяких дівчаток ця олійка не спрацювала і вона комедогенна. Особисто я нічого не можу сказати на цей рахунок, і не дуже розумію як продукт, яким ми хвилинку миємо лице, і потім додатково змиваємо гелем, може викликати комедони. Мабуть це індивідуальна непереносимість.
Я також використоую цю олійку для глибокої очистки лиця від чорних цяток: йду в ванну, включаю серіал, і хвилин 10 добре масую усі ділянки лиця, де в мене є чорні цятки. Після такої процедури пори дуже чисті, і шкіра не травмується так, як від скрабу.
Коментарі (0)