Анастасія

Гідрофільна олійка Bielenda

Гідрофільна олійка Bielenda

Слава Україні!

Сучасним жінкам зараз мабуть дуже важко уявити своє життя без гідрофільної олійки, але зараз це продукт використовують не тільки для зняття макіяку, але і деякого догляду як, наприклад, СПФ.

Чи є тут такі, які довгий час не знали, що СПФ лише гідрофілкою можна змити? Є? Товариство, я з вами)) Для мене ця таємниця відкрилась відносно недавно, десь на початку цього року. До того я зранку наносила спф, вечором змивала гелем для вмивання, і дивувалась чого ж мене так обсипає.

Перейдемо до цієї олійки: в Bielenda є декілька різних гідрофілок, відрізняться вони в основному ціною, хоча і не дуже сильно. Я мала нагоду спробувати 3 різних: 2 з них ви бачите на фото, третя була з олією камелії. Скажу чесно, я не побачила між ними суттєвої різниці в якості та застосуванні - мені всі абсолютно однаково подобоються,і на мою думку вони в принципі однакові. Коли діло доходить до покупки - я просто беру ту, на яку ціна нижча. Вистачає мені її десь на 3-4 місці, лице нею мию десь через день.

Бачила в відгуках що для деяких дівчаток ця олійка не спрацювала і вона комедогенна. Особисто я нічого не можу сказати на цей рахунок, і не дуже розумію як продукт, яким ми хвилинку миємо лице, і потім додатково змиваємо гелем, може викликати комедони. Мабуть це індивідуальна непереносимість.

Я також використоую цю олійку для глибокої очистки лиця від чорних цяток: йду в ванну, включаю серіал, і хвилин 10 добре масую усі ділянки лиця, де в мене є чорні цятки. Після такої процедури пори дуже чисті, і шкіра не травмується так, як від скрабу.