Анастасія

NaturalMe олія для демакіяжу

NaturalMe олія для демакіяжу

Слава Україні!

Товариство, більшість з нас мають гідрофільну олію в своєму арсеналі по догляду за шкірою. Кожного разу коли користуюсь таким продуктом, думаю як же класно, що в 21 столітті придумали формулу, коли при нанесенні -це олія, а при контакті з водою -це молочко для вмивання.

Ви теж таке любите? Тоді даний продукт не для вас. Як і, власне, не для мене. Під час моєї подорожі у Варшаву я завітала у Россман, і в мене була чітка ціль - покупка гідрофільної олії. Коли я брала цю, я ще спеціально перепитала у консультанта, чи ця олія гідрофільна, і чи буде вона перетворюватись на молочко при контакті з водою. Польська пані, мабуть, не дуже мене зрозуміла, або не бажала довго щось пояснювати, і просто сказала : Так. Це була не правда. Цей продукт - це не гідрофільна олія, а
звичайна, жирна олія в прямому сенсі слова. Можливо є люди які люблять таким вмиватись, але точно не я.

Наразі придумала цьому продукту інше застосування : в силу того що там досить непоганий склад, і продукт містить класні олії, я спробую його використовувати як живлення довжини волосся перед миттям. Але це нараpі просто думки, як дійде до діла - обов'язково поділюсь враженнями)