saybeautyk

Равликовий крем COSRX

Равликовий крем COSRX
Равликовий крем COSRX
Равликовий крем COSRX

Крем разом з есенцією цієї ж серії свого часу взірвали соціальні мережі. Спочатку я більше хотіла есенцію, але першим зʼявився крем.

Обʼєм - дуже класний, цілих 100 мл. Цього вистачить на рік, враховуючи витрату продукту (а він неймовірно економічний).

Консистенція - крем-гель. вона дуже цікава, "липка" і "слизька", показую детально на відео. Саме завдяки такій текстурі витрата настільки невелика.

Єдиний мінус для мене - це банка 😵‍💫 дуже незручно і не гігієнічно. Але начебто зараз крем перевидаватися в тубі 👌🏻

СКЛАД

Snail Secretion Filtrate - секрет фільтрату равлика, зволожує, виконує антиоксидантну функцію, насичує шкіру вологою, пришвидшує регенерацію шкіри. Існує думка, що слиз равлика допомагає від постакне, але Тамара Комарницька в одному зі своїх постів дуже влучно спростувала цей факт 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/17694/

Betaine - зволожувач.

Caprylic/Capric Triglyceride - емолент, помʼякшувач.

Cetearyl Olivate - емульгатор, зволожувач, текстуроутворювач.

Sorbitan Olivate - емульгатор.

Cetearyl Alcohol - емульгатор, стабілізатор емульсїї.

Carbomer - регулятор вʼязкості.

Arginine - входить до складу НЗФ, амінокислота.

Dimethicone - силікон, виконує функцію емолента.

Sodium Polyacrylate - регулятор вʼязкості, стабілізатор.

Phenoxyethanol - консервант.

Sodium Hyaluronate - сіль ГК, зволожувач.

Stearic acid - емолент, регулятор вʼязкості.

Allantoin - загоює, має кератолітмчну дію, помʼякшує, заспокоює.

Panthenol - вітамін В5. Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію, регенерує шкіру.

Xanthan Gum - ксантова камедь, загущувач, стабілізатор.

Ethyl Hexanediol - розчинник.

Adenosine - діє як заспокійливий і відновлюючий компонент.

Дуже простий і безпечний. Майже ідеальний 👌🏻

ВРАЖЕННЯ

Крем має легку консистенцію і не відчувається на шкірі. Для літа це взагалі чудовий варіант. Жирній і комбінованій шкірі - ідеально, сухій може не вистачати зволоження і потрібна буде якась подушка (типу крем-тонер тощо).

З ним досить комфортно, сильної жирності не виникає впродовж дня , але іноді виникає бажання поновити його (але тут треба враховувати, що особисто я знаходжусь на лікуванні перолайтом і маю зневоднень шкіру). Я перекриваю ним препарат і мені вистачає цього достатньо. Декілька разів на тиждень я заміняю його цикапластом для більш інтенсивного відновлення.

В цілому крем мені сподобався і навіть дуже! Я із задоволенням його використовую вже декілька місяців і продовжу це робити.

Не знаю, чи хочу я собі есенцію, але крем мене справді підкорив - він дуже приємний до шкіри.

Рекомендую спробувати.

Дякую за увагу 🥰