krislemly

Carmex: рятівник для обвітрених губ

Carmex: рятівник для обвітрених губ

Привіт-привіт!)

У нас якось раптово похолодало, а вітер такий що зносить з ніг. І до мене повернулась моя вічна проблема - обвітрені губи. Тому давайте, сьогодні разом подивимось чи впорається популярний Carmex з цією проблемою. Цей бальзам є в різних форматах, а саме в стике, баночці та тюбику. В мене є майже всі ці формати, але наразі користуюсь тим , що в тюбику з полунице. І як на мене вони відрізняються тільки пакуванням та ароматом, а лікувальні властивості мають однакові.

Об’єм: 10g.

Аромат: взагалі представлена величезна кількість різних відушок, в мене вишня та полуниця. Загалом аромати приємні не нав’язливі.

Текстура: трішки гелева, гарно розподіляється по губам.

Я використовую приблизно 1-2 раза на день, не частіше, як звичайні бальзами. Справа в тому, що колись в мене був Carmex привезений з Америки, на пакуванні якого було вказано, що не рекомендовано використовувати частіше 2 разів в день. Але цієї інформації немає на пакуванні бальзамів, які продаються в Україні. Часто зустрічаю в відгуках дівчат, що цей бальзам може провокувати звикання, як на мене то це не так.

Результат: на першому фото мої губи ДО того як я нанесла бальзам, на другому губи ПІСЛЯ, між фото пройшло приблизно дві години часу. Бальзам дійсно гарно зволожив губи та залікував маленькі тріщинки та ранки.

.