Ензимна пудра Elizavecca Milky piggy Hell-Pore Clean Up
Першою моєю ензимкою була пудра крафтового виробництва, а як працює промислова?
Це моя всього лише друга ензимка в житті. Від першої я була в захваті, це був чудо-засіб і я прямо розуміла, чому всі так пруться по ензимам пудрам (Пишу про неї тут 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/14288/)
Скажу одразу: якби я першою спробувала цю пудру, я б не зрозуміла кайфу.
Вона в принципі непогана, дууууже добре піниться, за рахунок чого економічна витрата.
Аромат - схожий на кукурудзяні палички.
Обʼєм - цілих 80 г, і цього цілком вистачить на 9-12 місяців.
Консистенція у пудри не порошкова, а більше схожа на маленькі гранули, які розчиняються при контакті з водою.
Після використання не відчувається сильної сухості і стягнутості. І, на жаль,немає того ефекту "вичищених пор". Минула моя пудра буквально "тушила" запалення, якщо вони були, ця вже так не працює. Звичайно що я трохи засмутилася, тому що звикла до моментального результату від ензимної пудри.
Сальні нитки від неї не світліють і взагалі після використання видимого ефекту на своєму обличчі я не бачу.
СКЛАД
Zea Mays (Corn) Starch - кукурудзяний крохмаль, основа пудри, має абсорбуючі властивості.
Sodium Cocoyl Isethionate - мʼяка ПАР, отримана з кокосової олії.
Sodium Lauryl Sulfate - жорстка ПАР. Вона тут не відчувається як "до скрипу" і не має якоїсь подразнювальної дії на шкіру.
Sodium Palmitate - емульгатор, регулятор вʼязкості.
Sodium Lauroyl Glutamate - мʼяка аніонна ПАР природного походження, гіпоалергенна.
Sodium Lauroyl Aspartate - мʼяка ПАР;
Titanium Dioxide - діоксид титану, взагалі це фізичний УФ-фільтр, тут можливо виступає в якості барвника білого кольору.
Allantoin - загоює, має кератолітичну дію, помʼякшує, заспокоює.
Maltodextrin - абсорбент, піноутворювач.
Papain (500 ppm) - ензим з папаї, виявляє кератолітичну дію, освітлює шкіру, відлущує, стимулює оновлення і регенерацію клітин.
Silica - діоксид кремнію, абсорбаючий компонент.
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate - натуральний консервант.
Fragrance - віддушка.
ВИСНОВКИ
Я б не стверджувала однозначно, що це погана ензимка - багатьом вона подобається. Просто конкретно я виявила її для себе занадто мʼякою і делікатною, навіть враховуючи той факт, що моя шкіра постійно суха, подразнена і зневоднена.
Дуже вигідно купувати її на знижках (близько 300-400 грн), за таку ціну цілком можна спробувати. Я продукт добʼю до кінця, але повторювати в майбутньому не буду.
Коментарі (0)