Колекція нюдових олівців
Покажу вам свою колекцію улюблених нюдових олівців, як підійдуть на будь-яку пору року)
Я не великий фанат помад, але великий фанат олівців для губ❤✏️
В мене зовсім невеликий арсенал олівців, але вони підходять мені і по структурі,і по кольору...
Найбільше я полюбляю гелеві олівці для губ, але в мене їх не багаго...
Тож чучуть про кожен олівець😊
- LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - 407 відтінок
Це універсальний пильно-рожевий відтінок, який підійде більшості, має більш такий сіро-коричневий підтон, навіть більше до сірого. Гелева формула комфортно наноситься на губи і комфортна в носці. Крім комфортності, вона щей стійка. Загалом це мій любимчик, який вже закінчується і пора купити новий. Кажуть що ще класний 410 відтінок і що вони схожі, думаю чи не спробувати його🤔 Добре точиться косметичною точилкою. В мене вона всі олівці підтесує.
- Patricia Ledo Silk Lip Pencil - тон 01
Це більш олівець з коричневим підтоном в порівнянні з LAMEL Long Lasting Gel Liner. Він не такий стійкий і не такий комфортний в нанесенні, але якщо попередньо добре зволожити губи, то нанесення стає більш легким. Виконаний в дереві, добре підточується косметичною точилкою для олівців. Мені здається цей олівець ідеальний на осінь .
- LAMEL Make Up Lip Liner pencil - 401 відтінок
Ще один нюдовий олівець, але уже з більш рожевим відтінком, але ніжним, не таким, щ о кидається в очі. Також виконаний в дереві. Попередньо потрібне добре зволоження, щоб його нанести. Трохи суховатий в порівнняні з гелевими олівцями. Відтінок універсальний. Підійде на будь-яку подію.
- Miss Tais - 780 відтінок
Також мій любимчик, який ніяк не закінчиться, але то і добре. Мені здається це найдовший олівець. Там багато продукту і його важко використати до кінця. Також універсальний відтінок схожий до 407 і 401, ніби обʼєднані в одне. В ньому немає коричневого підтону, такий більш пильно-рожевий з рожевим теплим підтоном. Це улюбленець також багатьох дівчат. Знаю ще також популярний 765 відтінок. Олівець як і всі деревʼяні олівці без гелевої формули трохи сухий. Але цілком комфортно.
- GlamBee Satin Lip Liner - тон 202
Цей олівець чесно став відкриттям для мене, тому що із гелевих я пробувала тільки lamel. Він мені здається ще більш комфортним. В нього не то що гелева структру, а така якась кремова, по відчуттям ніби помаду наносиш. Він досить стійкий. Відтінок 202 знову таки з коричневим підтоном, але мені подобається. Також підходить краще на осінь.
Загалом всі олівці для губ є бюджетними до 100грн і це класно. Більшість з них стійкі. Всі комфортні в носці. Але чуть можуть підсушувати губи, тому добре зволожуємо губки перед нанесенням, хоча в принципі губи зволожуємо завжди.
Всі олівці мають деревʼяний корпус, тому підточую тільки косметичними точилками для олівців. В гелевих олівців також корпус деревʼяний, але трохи незвичний, має іншу структтуру дерева.
Нижче фото відтінків на руці та на губах
Нижче класні та недорогі точилки для олівців, саме косметичні. В мене схожа до GoldenRose, але інша назва. Точилка на два розміри олівців це дуже зручно. Тому рекомендую👍🏻
Можливо хтось користувався чимось із допису? Розкажіть свої враження або напишіть, які ще є класні нюдові олівці)
Коментарі (0)