Daniela P

Колекція нюдових олівців

Колекція нюдових олівців
Колекція нюдових олівців

Я не великий фанат помад, але великий фанат олівців для губ❤✏️

В мене зовсім невеликий арсенал олівців, але вони підходять мені і по структурі,і по кольору...

Найбільше я полюбляю гелеві олівці для губ, але в мене їх не багаго...

Тож чучуть про кожен олівець😊

  • LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - 407 відтінок

Це універсальний пильно-рожевий відтінок, який підійде більшості, має більш такий сіро-коричневий підтон, навіть більше до сірого. Гелева формула комфортно наноситься на губи і комфортна в носці. Крім комфортності, вона щей стійка. Загалом це мій любимчик, який вже закінчується і пора купити новий. Кажуть що ще класний 410 відтінок і що вони схожі, думаю чи не спробувати його🤔 Добре точиться косметичною точилкою. В мене вона всі олівці підтесує.

  • Patricia Ledo Silk Lip Pencil - тон 01

Це більш олівець з коричневим підтоном в порівнянні з LAMEL Long Lasting Gel Liner. Він не такий стійкий і не такий комфортний в нанесенні, але якщо попередньо добре зволожити губи, то нанесення стає більш легким. Виконаний в дереві, добре підточується косметичною точилкою для олівців. Мені здається цей олівець ідеальний на осінь .

  • LAMEL Make Up Lip Liner pencil - 401 відтінок

Ще один нюдовий олівець, але уже з більш рожевим відтінком, але ніжним, не таким, щ о кидається в очі. Також виконаний в дереві. Попередньо потрібне добре зволоження, щоб його нанести. Трохи суховатий в порівнняні з гелевими олівцями. Відтінок універсальний. Підійде на будь-яку подію.

  • Miss Tais - 780 відтінок

Також мій любимчик, який ніяк не закінчиться, але то і добре. Мені здається це найдовший олівець. Там багато продукту і його важко використати до кінця. Також універсальний відтінок схожий до 407 і 401, ніби обʼєднані в одне. В ньому немає коричневого підтону, такий більш пильно-рожевий з рожевим теплим підтоном. Це улюбленець також багатьох дівчат. Знаю ще також популярний 765 відтінок. Олівець як і всі деревʼяні олівці без гелевої формули трохи сухий. Але цілком комфортно.

  • GlamBee Satin Lip Liner - тон 202

Цей олівець чесно став відкриттям для мене, тому що із гелевих я пробувала тільки lamel. Він мені здається ще більш комфортним. В нього не то що гелева структру, а така якась кремова, по відчуттям ніби помаду наносиш. Він досить стійкий. Відтінок 202 знову таки з коричневим підтоном, але мені подобається. Також підходить краще на осінь.

Загалом всі олівці для губ є бюджетними до 100грн і це класно. Більшість з них стійкі. Всі комфортні в носці. Але чуть можуть підсушувати губи, тому добре зволожуємо губки перед нанесенням, хоча в принципі губи зволожуємо завжди.

Всі олівці мають деревʼяний корпус, тому підточую тільки косметичними точилками для олівців. В гелевих олівців також корпус деревʼяний, але трохи незвичний, має іншу структтуру дерева.

Нижче фото відтінків на руці та на губах

Колекція нюдових олівців

Нижче класні та недорогі точилки для олівців, саме косметичні. В мене схожа до GoldenRose, але інша назва. Точилка на два розміри олівців це дуже зручно. Тому рекомендую👍🏻

Можливо хтось користувався чимось із допису? Розкажіть свої враження або напишіть, які ще є класні нюдові олівці)