Strange Love

Провокує ще більше висипань

Провокує ще більше висипань

Брала я цей ніацинамід з ціллю прибрати висипання та розгладити перші зморшки. В деякій мірі він допоміг з певними проблемами, однак кожна спроба використовувати його довше кількох тижнів завершувалася тим, що мене обсипало.

Дивина, адже і цинк, і ніацинамід в теорії мають протизапальну дію. Однак після пошуків більш детальної інформації, я натрапила на думку багатьох косметологів, що концентрація 10% є завеликою і може провокувати висипи, як і сталося в моєму випадку. Прищів стало більше. Значно.

Саме тому я не могла так довго від неї відмовитися. Бо ефект був! Шкіра виглядала, наче була зі скла: блискуча і рівна (за виключенням прищів😵). Її тон також вирівнявся, сліди від постакне на щоках стали світлішими. Проте після двох банок цієї сироватки я втомилася від постійних висипів. "Дельфіняча шкіра" не вартувала тих постійних страждань через нові прищі.

Зараз я використовую Makeup Revolution Niacinamide Clarifying Essence. Там концентрація діючої речовини значно нища, а зручна форма спрею дозволяє мені поновлювати засіб на обличчі протягом дня. До того ж ніацинамід в таких слабких концентраціях добре дружить з ретинолом.