Анастасія

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Слава Україні!

Я людина зі шкірою, яка схольна до чорних цяток, закритих комедонів, нерівної текстури і всякої такої біди. Але на щастя, шкіра в мене не чутлива і без акне, не суха і не жирна, тобто головний мій консерн в якісному очищенні і підтримці зволоження шкіри.

Даний пілінг я використовую один раз кожні 1-2 тижні, дивлюсь по ситуації. Наношу переважно на все лице, окрім шкіри навколо очей, а іноді локально на ніс, чоло та підборіддя. Він ще при нанесенні так кріпово воглядає, не буду тут описувати щоб не забанили)) Тримати його можна максимум 10 хвилин, я в середньому питримаю 5-7. Дана штука досить жостка, усім дівчаткам з сухою, чутливою шкірою - проходьте мимо цієї баночки. Усі решта - ця штука при регулярному використанні "повиїдає" забрудення, гарно очистить пори і шкіра буде без таких "бугорків". Якщо перетримати - трохи будете як бурячок)))

Обовязково після пілінгу вмитись гелем або пінкою, щоб змити залишки кислоти, і нанести на лице зволожуючий кремчик.

До того в мене був якийсь корейський яблучний пілінг та Сефорівський з ABA i BHA кислотами, мені наразі подобаються всі засоби з ABA i BHA кислотами та працюють приблизно однаково. Тобто однаково добре)