Елена

То що там з об'ємом? )

То що там з об'ємом? )
То що там з об'ємом? )

Вітаю 👋

Протестила я цей чудо-засіб. Для чистоти експерименту прибрала усі інші продукти для губ та активно використовувала його впродовж тижня.

Отже, мої враження.

Пакування

Спочатку здалося, що це якийсь дивний дівайс. Тубус з дивною пластиковою конструкцією зверху. Але виявилось, що та дивна конструкція, то щось на кшталт помпи )) Робиш кілька натискань, з'являється рідина середньої густоти, яку потім наносиш на губи.

То що там з об'ємом? )

Я дууууже намагалася зробити фото усіх етапів, але щось пішло не так. Тому відразу вибачаюсь за якість.

Спочатку покажу, потім поділюся своїми враженнями та нюансами.

1 фото - губи без нічого.

2 фото - відразу після нанесення.

3 фото - хвилин через 7 після нанесення.

Тепер до головного. Як він діє.

Засіб наче середньої густоти олія. Легко наноситься та має відчутний аромат кориці. Після нанесення дає глянцевий блиск губам. Працювати починає відразу, спочатку з'являється відчуття поколювання, а потім починає палати ) Тому тут головне не нанести зайвого. Бо якщо нанести від душі, то буде враження перцового пластиру на губах )) У мене неприємні відчуття зникали хвилини за 3. За цей час губи помітно червоніли та ставали більш пухкі. Начебто усе добре, так? Перетерпіти ті декілька неприємних хвилин, а потім насолоджуйся ефектом. То є так... та не дуже. Далі з'являються нюанси. По-перше, наносити треба обережно, так щоб не вийти за контур губ. Бо інакше отримаєте почервоніння навколо, що виглядає не дуже. Треба враховувати, що засіб має властивість розтікатися. Одного разу я так отримала червоні плями у кутках рота. Наче в мене там був герпес... Добре, що через деякий час це зникає. Та якщо ви перед виходом вирішили створити собі спокусливі губи, то пильно слідкуйте, щоб рідина нікуди не "збігла". По-друге, засіб липкий. Може для когось це важливо.

Яку ідеальну формулу я вивела для себе? Коли я вперше щедро так нанесла засіб, то хвилин через 15 я його зняла серветкою, бо його було забагато. Так як для мене ефект збільшення губ не цікавий, то я почала наносити засіб у меншій кількості. Звісно, тоді не той візуальний ефект, та по зручності стало краще. Вже не треба було прибирати залишки серветкою. Гарного глянцевого ефекту вистачало години на 3. Або могла зверху нанести матову помаду чи олівчик. Тоді засіб виступав як зволожуючий бальзам.

Тепер щодо зволоження. Спочатку я мала вау-ефект. Бо після того як я рясно нанесла його на губи та через 15 хвилин прибрала серветкою, губи залишалися зволоженими весь вечір. І це без нічого! Супер же? Ага. Та після активного користування на протязі кількох днів я зрозуміла, що відчуття зволоженності зникає швидше і швидше. Якщо спочатку я могла нанести невелику кількість на ніч, та зранку губки були приємно зволожені, то через декілька днів зранку вже було відчуття сухості. Мабуть з'явилося звикання. Тож бальзам він мені не замінив. Залишу його на день під помаду чи просто задля гарного блиску та поверну свої бальзами назад. Якось так.

Фух, багато літер ) Хто дочитав, тому цукерка 🍭 )