Оліч

Чи вартувало воно того?

Чи вартувало воно того?

Хочу поділитися своїми висновками, чи задоволена я цими продуктами, чи захочу я знову на них витрачатись)

Я не хотіла додавати сюди засоби для волосся, бо воно в мене дуже проблемне і я думаю, що мої відгуки будуть не зовсім об'єктивними. Але один засіб все ж сюди я включила, і я думаю, що з нього ми і почнемо)

Незмивна маска для волосся, що дійсно може відновляти пошкоджене волосся. Вперше я дізналась про цей засіб з вігуку Strange Love, і я дуже вдячна їй за цю наводку). Ціна за 15 мл десь 1000-1200 грн, на коротке волосся вистачить мінімум на 7 разів, а може і більше (я зробила вже необхідні 5 процедур підряд, продукт ще є, далі треба буде робити двічі на місяць). Враховуючи те, що салонні доглядові процедури коштують 1500-2000 і дають ефект до першого миття - я вважаю що ціна нормальна, ефект є (мало не перший раз в моєму житті), і я обов'язково повторю цю маску, коли ця закінчиться. Рекомендую!

Крем для тіла, про який я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/12042/. Мені подобається цей крем, він гарно живить та зволожує, має непоганий об'єм, гарний склад, єдиний мінус це ціна, мені постійно здається, що можна знайти щось краще, за співвідношенням ціна-якість)) Але я не впевнена, що зможу знайти такий, тож цілком ймовірно, що я повернусь до цього. Якщо знаєте гарні креми для тіла без парафйнової олії та який гарно працює - поділіться))

Я маю дві баночки баттерів для тіла La Sultane De Saba, і я скажу так - якщо прибрати красиву баночку і приємний аромат - сам продукт не коштує цих грошей). Тож це просто засіб для атмосфери, естетики, відчуття що ви марокканська принцесса. Склад це чиста олія каріте з віддушками і якимись хімічними сполуками. Ціна 1800-2000 грн за банку 300 мл. Правда вистачає на довго - при регулярному використанні раз на 3 дні - 6 місяців порадує вас точно. Сумніваюсь що куплю знову, може тільки заради естетики знову, або в якості подарунку).

Я писала відгук на маску - https://club.makeup.com.ua/post/17592/, вона зробила мою шкіру трохи чистішою, та гарно вплинула на колір обличчя. Зараз в моїй рутині ще їх серум з вітаміном C 35%, але з ним я не дуже ще подружилась, пожливо я щось роблю не так, бо всі від нього в захваті). І на свою чергу чекає серум з мигдалевою кислотою. Взагалі я обов'язково ще буду замовляти їх продукти, хоч ціна на них висока, але склад у засобів дуже багатий, а по акціям можна придбати товари набагато вигідніше (я замовляла 3 товари, а заплатила за 1 через акціі на офіційному сайті).

Головне розчарування з цього поста. Писала відгук на неї https://club.makeup.com.ua/post/11865/, якби я купила її за повну вартість в українських магазинах - приблизно 3000 грн, я б себе дуже сварила. Її ефект - це трошки прибрати набряк, та через наявність глини в складі вона ще трошки матує шкіру, та дає тимчасовий ефект висвітлення. Як на мене, це не коштує тих грошей, що за неї просять. Якщо ваша головна вимога це знімати набряк - то можливо це і непоганий варіант. Я ж повторювати не буду.

А оце моя зірочка. Відгук вже писала тут https://club.makeup.com.ua/post/11227/. Я писала, що навряд куплю знову, але я передумала, куплю точно, а ще й візьму ще оин їх хіт - SHIELD GLOW, бо його теж дуже хвалять. У мене колір fair, спочатку мені здавалось що він дуже світлий, але зараз мені подобається, він робить красивий, доглянутий вигляд, не лежить маскою, непогано перекриває. Купувала собі семпли тональних Dior glow та Lancome, щоб подивитись чи потрібен мені такий "серйозний" тон, і зрозуміла, що наразі мене Colorescience цілком задовільняє по всім параметрам.