Анастасія

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%

Слава Україні!

З цією сироваткою ми познайомилися вперше осінню минулого року, тобто вже рік як вона в мене і залишилось трохи менше половини баночки. Непогано, як на мене.

Формула продукту трохи дивна: якщо її розтирати пальчиками- вона піниться, сама по собі липка, і після висихання скочується. Ну таке, точно не щось, що варта наносити на все лице. Але для мене магія почала відбуватись, коли я вперше нанесла цей продукт точково зранку: де вискочив прищик, там шкіру чимось вмити, і нанести капельку сиворотки безпосередньо на прищик. Потім важливо залишити сиворотку і нічого не чіпати, не витирати, нехай вона собі висихне і побуде на прищику весь день. Вже навечір прищик помітно зменшується, підсихає, і якщо було запалення - воно теж починає проходити. В цілому, мені треба 3-4 дні отак помазати, щоб пройшов самий лютий і великий прищ. По такому ж принципу доглядаю за шкірою свого чоловіка - трохи проти його волі, але він потім завжди дякує))

Виробник також заявляє, що цей продукт зменшує виділення себуму, зменшує пори та відновлює водний баланс. Щодо себуму не можу прокоментувати бо в мене нормальний тип шкіри, а от щодо пор - тут мені більше подобається сефорівська кислотна сиворотка, про неї напишу окремим постом. На пори не люблю цей продукт наносити, бо як вже сказала вище - сиворотка після висихання перетворюється на плівку і легко скочується.

Щодо зволоження (відновлення водного балансу) - не помітила такої дії на собі.

Короткий висновок: цей продукт я куплю ще раз, бо знайшла для себе спосіб використовувати так, щоб на мені все ефективно працювало)