olena_glossy

Твердий шампунь "Чайне дерево і лимон" від Sue

Твердий шампунь "Чайне дерево і лимон" від Sue

Пакування. Вибір з двох варіантів: у металевій баночці (трохи дорожче) та у крафтовому папері. Обидва варіанти є дружніми до навколишнього середовища, що дуже тішить. Також металеву баночку можна використовувати повторно, купуючи засіб у паперовому пакуванні.

Запах та консистенція. Колір цього твердого шампуню - білий із сірувато-жовтим відтінком. А от запах я б сказала надто лимонний. Переживала, що від волосся буде пахнути наче плином для миття посуду, але дарма. Після використання запах повністю зникає. (P.S. Для чистоти експерименту давала нюхати голову чоловіку, він казав що волосся взагалі нічим не пахне). Піниться шампунь дуже добре.

Склад. Важлива перевага - повністю безпечний. Sue позиціонує себе як виробник натуральної косметики. Не кожному підходить натуральний догляд за волоссям, але в моєму випадку натуральні засоби працюють добре, тож я їх часто обираю😊.

Використання. Виробник рекомендує наносити шампунь лише на корені волосся та використовувати бальзам чи маску - це зрозуміло і стандартно. Ще одна рекомендація – використовувати двічі на тиждень.

У мене жирний тип шкіри голови і мию я її щодня. Виключення для цього шампуню не робила. За місяць часу щоденного використання шкіру голови та волосся по довжині він не пересушив. Натяку на перхоть не з’явилось.

З нюансів. Коли залишилось 1/5 брусочка, він розламався на 4 частини. Але це і не дивно, бо змилився сильніше по центру. Шматочки я використала до кінця.

Загальні враження. Шампунь мені сподобався, тож поки на Makeup є акція, придбала собі ще один брусочок шампуню.