Фісташка

Дорогий, солодкий, фруктовий аромат. Трохи несподіваний екземпляр для мене

90% моєї колекціі ароматів (вона в мене не велика) складають або легкі квіткові аромати, або цитрусові.

Тому коли мені сподобався цей солокий і трохи важкий, я була здивована.

Ось тут можете подивтись відгук на мій улюблений аромат

Versace Bright Crystal

https://club.makeup.com.ua/post/20647/

Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Я ходжила навколо цих парфум досить довго. Кожного разу як зайду в магазин обовязково його спробую. Не була я впевнена що такий не підходящий моїм смакам аромат впишеться добре.

Я все чекала коли він набридне мені може або я побачу якісь нотки що мені не сподобаються. Але кожен раз мене тягнуло до нього.

Всі ноти беру з застосунку Perfumista. Як тільки щось в магазині сподобається, одразу записую туди (пам'ять на назви в мене погана).

Тож що ми маємо в цих можете подивитись на фото.

Перше що я особисто відчуваю це солодкий фруктовий аромат. це найвиразніше що я чую протягом всього терміну носіння. Тільки під кінець починаю чути ваніль і щось таке від десерту. Але в основному він розкривається як солодкі фрукти.

Квітів я майже не відчуваю і вони перебиваються іншими нотами.

Версаче парфуми якось трохи більш різноманітно грають і розкриваються протягом дня.

Аромат досить сміливий і виразний. Мені він відчувається постійно і як би окутує мене солодкими нотами.

Якщо з ароматом у мене впринципі склалось все добре, то зі стійкість вже не так райдужно. Він відносно швидко вивітрюється. Версаче тримаються цілий день. Ці ж парфуми мксимум на пів дня і то якщо не по вулиці ходити.

З іншого боку я ношу їх тільки на вечірні заходи і для цього стійкості достатньо.

Цей аромат ідеально підходить для вечірнього виходу, важливої події. Він дійсно заволодіває увагою і залишає за собою виразний шлейф.

Як висновок: аромат приємний і мені він підійшов, незважаючи на те що він для мене не типовий. Гарний шлейф, не супер різкий але достатньо відчутний. Але стійкість підкачала трохи.

18 жовтня, 2023
Фісташка
18 жовтня, 2023