Дорогий, солодкий, фруктовий аромат. Трохи несподіваний екземпляр для мене
Я прихильниця квіткових, легкий ненав'язливих ароматів. Але чомусь саме цей солодкий і більш різкий впав мені до душі. Можливо, бо під зимовий сезон захотіло чогось іншого, не знаю. Розкажу трохи своїх вражень.
90% моєї колекціі ароматів (вона в мене не велика) складають або легкі квіткові аромати, або цитрусові.
Тому коли мені сподобався цей солокий і трохи важкий, я була здивована.
Ось тут можете подивтись відгук на мій улюблений аромат
Versace Bright Crystal
https://club.makeup.com.ua/post/20647/
Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю
https://club.makeup.com.ua/post/32635/
Я ходжила навколо цих парфум досить довго. Кожного разу як зайду в магазин обовязково його спробую. Не була я впевнена що такий не підходящий моїм смакам аромат впишеться добре.
Я все чекала коли він набридне мені може або я побачу якісь нотки що мені не сподобаються. Але кожен раз мене тягнуло до нього.
Опис аромату
Всі ноти беру з застосунку Perfumista. Як тільки щось в магазині сподобається, одразу записую туди (пам'ять на назви в мене погана).
Тож що ми маємо в цих можете подивитись на фото.
Перше що я особисто відчуваю це солодкий фруктовий аромат. це найвиразніше що я чую протягом всього терміну носіння. Тільки під кінець починаю чути ваніль і щось таке від десерту. Але в основному він розкривається як солодкі фрукти.
Квітів я майже не відчуваю і вони перебиваються іншими нотами.
Версаче парфуми якось трохи більш різноманітно грають і розкриваються протягом дня.
Аромат досить сміливий і виразний. Мені він відчувається постійно і як би окутує мене солодкими нотами.
Стійкість, куди підходить
Якщо з ароматом у мене впринципі склалось все добре, то зі стійкість вже не так райдужно. Він відносно швидко вивітрюється. Версаче тримаються цілий день. Ці ж парфуми мксимум на пів дня і то якщо не по вулиці ходити.
З іншого боку я ношу їх тільки на вечірні заходи і для цього стійкості достатньо.
Цей аромат ідеально підходить для вечірнього виходу, важливої події. Він дійсно заволодіває увагою і залишає за собою виразний шлейф.
Як висновок: аромат приємний і мені він підійшов, незважаючи на те що він для мене не типовий. Гарний шлейф, не супер різкий але достатньо відчутний. Але стійкість підкачала трохи.
Коментарі (0)