Відлущувальна щітка дл я тіла Revolution Skincare
Коли потрібен дбайливий догляд
Я не дуже люблю використовувати скраби для тіла, але якось періодично очищати шкіру все одно потрібно. Тому я віддаю перевагу щіткам.
Ними зручно користуватися, вони не можуть закінчитися в найнезручніший момент, як якийсь скраб із баночки. А ще вони довговічні та просто гарні.
Двостороння відлущувальна щітка для тіла Revolution Skincare Body Brush має зручну довгу ручку
Щітка для тіла від Revolution Skincare сподобалася мені з кількох причин:
- У неї дві сторони: масажна, із щільних округлих кульок, і м'яка із силіконовими щетинками
- Ефект пілінгу дуже ніжний і не травмує шкіру, тому щітку можна використовувати регулярно
- Вона легко очищається теплою водою та мильним розчином, тож її можна використовувати і як губку для миття
Однак для мене ефекту очищення виявилося недостатньо: я регулярно використовую автозагар для тіла, а тому мені потрібний грубіший і абразивніший матеріал. У цьому плані м'які силіконові щетинки Revolution Skincare Body Brush працюють недостатньо.
Тому щітку я використовую в основному для обличчя, шиї та зони декольте. Вона відмінно пілінгує чутливу тонку шкіру, вирівнює тон, прибирає омертвілі клітини, а ще робить приємний масаж, тим самим покращуючи кровообіг і роблячи шкіру більш пружною.
Відлущувальна щітка для тіла компанії Revolution Skincare зроблена у Великобританії
Щітка для тіла Revolution Skincare Body Brush підійде для частого і щадного пілінгу обличчя та тіла, а також м'якого масажу шкіри.
Але якщо ви шукаєте щітку з жорсткими щетинками, яка дозволить робити агресивний пілінг тіла, то це однозначно невідповідний варіант.
Дякую за перегляд!
Коментарі (0)