Перша олія для нігтів що мені не сподобалась. Порівняння двох масел від однієї фірми
Я роблю манікюр собі сама і вже маю деякі бренди-улюбленці. І ось Semilac один з них. Лаки якісні, гарна палітра, круті втирки. Але і тут бувають розчарування.
Я маю одну проблему з нігтями і це суха кутикула. Вона сохне дуже швидко і потім виглядає дуже не охайна. Тому масло для нігтів це основний елемент піклування за ручками.
Відновлювальна олія для нігтів і кутикули з екстрактом японської вишні
Що нам обіцяє виробник:
✴️ Зволоження
✴️ Живлення кутикули і бічних валиків
✴️ Економна витрата
✴️ Зручність у використанні
✴️ Не залишає жирних слідів
І ще багато іншого.
Що ж ми маємо в реальності.
Використання дійсно дуже економне, але і поверхня використання мала, тому це очевадно. Для мене пипетка виявилась не дуже зручною. Видає забагато продукту, він розтікається.
Текстура жирна і липка. І нажаль ця жирність і липкість нікуди не дівається. Я намагалась наносити менше продукту (але це не щручно з піпеткою), або сильніше і довше втирати його. Все рівно ручки потім липкі і неприємні. Хочется піти їх помити.
Так, зволоження є але сказати прям що результат супер не можу. Звичайний нормальний продукт. Зірок з нема не хапає.
Оцінка
⭐⭐
Олія-еліксир для нігтів і кутикули
Що обіцяє виробник
✴️ Зволоження
✴️ Приємний аромат
✴️ Живлення
✴️ Легка формула, що не залишає жирного шару
Що я можу сказати після використання.
Внаслідок того що продукт наноситься не піпеткою, а саме пензликом, простіше регулювати кількість. Тобто я можу зробити як тонкий шар, так і намастити по повній. Для мене це зручніше і більш економно. Запах дійсно приємний, але не дуже різкий.
Масло зволожує кутикулу. При цьому воно не залишає жирний або липкий слід. за кілька хвилин воно всотується в шкіру повністю.
Як висновок маємо той самий результат але більш щручний і приємний.
Оцінка
⭐⭐⭐⭐
Коментарі (0)