olgatyshchenko

Натуральний лимонний тонік для обличчя 🍋💆

Натуральний лимонний тонік для обличчя 🍋💆

Я ніколи не втомлюся повторювати про свою любов до натуральної косметики. Природа створює лише найкраще, головне вміти правильно підібрати правильний продукт саме для себе. Мене дуже зацікавив цей гідролат для обличчя саме тому, що в нього гарний та зрозумілий склад, а ще тому, що його виробляє бренд органічної та натуральної косметики.

Гідролат - це по суті парова витяжка з якогось продукту. Він містить в собі всю користь даного продукту, наприклад в моєму випадку це лимон. Для жирної шкіри гарна тема :

- лимон знижує сальний блиск та допомагає боротися з висипаннями ;

- має низький рівень ph. Після вмивання шкіра стає більш "лужною", тому гідролат допоможе вирівняти цей показник ;

- робить шкіру світлішою та допомогає в боротьбі проти пігментних плям.

Тара скляна, що мене дуже тішить! Довго шукала саме такий формат. Всередині є краплевий дозатор, як у ефірних олій, тому якщо у вас нема розпилювача, то не біда. Кришечка, здається, з алюмінію, що теж дуже добре. Зберігати краще всього в холодильнику, бо тут нема консервантів.

Доречі, цей бренд робить розпилювачі, які підходять до всіх їхніх гідролатів та тоніків. Це дуже зручно та екологічно - придбав один раз і все.

Натуральний лимонний тонік для обличчя 🍋💆

І найголовніша причина, чому я вирішила підтримати саме цей бренд - вони приймають свою тару назад і роблять за це знижки) Це дуже відповідальний та екологічний крок. Деталі сфотографувала на їхньому офіційному сайті, бо тексту вийде дуже багато.


Неважливо, де саме ви придбаєте їхню косметику, головне, щоб тара була їхня. В багатьох країнах Європи так роблять, тому якщо ми прагнемо досягти європейського рівня, то повинні відповідати йому.

Я однозначно буду пробувати інші продукти цього бренду і всім раджу. Україна може виробляти якісні та екологічні товари і бренд Yuka це підтверджує. Всім дякую за увагу.