Strange Love

Гелевий олівець для губ LAMEL: Не розділяю захоплення

Гелевий олівець для губ LAMEL: Не розділяю захоплення
Гелевий олівець для губ LAMEL: Не розділяю захоплення

Можливо, не всі з вас в курсі, що гелеві олівці LAMEL близько півроку тому змінили свою формулу. Я вирішила показати вам, як виглядає оновлена версія одного дуже популярного відтінку. Також хочу сказати, що формула не ідеальна. І у мене є зауваження до неї.


⚫Від 405 я очікувала ніжного нюду на кожен день. Проте отримала не зовсім те, на що розраховувала. Відтінок містить велику кількість білила, тому повністю перекриває натуральний колір губ, навіть якщо він значно темніший. Також відтінок 405 підійде лише жінкам, які мають світлу шкіру або регулярно носять сонцезахист, інакше олівець попросту буде світлішим за шкіру. Буде такий собі ефект затонованих губ, а ми не цього прагнемо, правда ж?


⚫Щодо формули, то LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner дуже м'який та легко наноситься, проте вже за декілька хвилин він схоплюється на губах і стає схожим на недорогу матову помаду, яка сильно підкреслює рельєф губ. Також цей гелевий олівець солідно сушить мої губи.


⚫Стійкість справді феноменальна до тих пір, поки не спробуєш поїсти: злазить олівець дуже неакуратно, знову ж таки, як дешева матова помада-замазка.



Проте чи можна носити цей олівець і чи використовую його я? Так, іноді. Він непоганий, але явно не найкращий. Нова формула виявилася гіршою за попередню, відтінки стали дивними, більш рудими та містять багато діоксид титану (він серед барвників на першому місці в складі).

Гелевий олівець для губ LAMEL: Не розділяю захоплення