Мої порожні і не зовсім баночки!
Вже завтра закінчується 2022, безсумнівно переламний і важкий для нас всіх рік. І розпочинається 2023, який сподіваюсь, принесе нам мир, одягне намордника на агресивного сусіда і привнесе в наші життя ще більше краси і натхнення 🥰
Я вперше в житті наприкінці року зробила масову зачистку в одязі, аксесуарах і тепер настав час і косметичного розбарахолення.
Нажаль про порожні флакони я згадала після того, як велику частину продуктів, що скінчились просто викинула. Але все-таки щось лишилось😉
Тому, поїхали дивитись, що врешті-решт відправиться на довгоочікуваний спокій🤔
PS Кісо не викидається, кісо спостерігає, щоб я точно нарешті донесла дану охапку до сміття 😅
Парфуми YSL Libre
Мої найулюбленіші парфуми😍
Мої перші парфуми від YSL.
Любов-любов - куплю ще😍
Помади Lancome
Матові, стійкі з неповторними складними кольорами саме ці два представника мають в моїх запасах дублі, бо я не уявляю свій мейк без цих помадок.
Обидві мають ненав'язливий аромат.
Фініш L'Absolu Rouge drama matte можливо трохи більш сухий ніж хотілось би, але мене це не зупиняло масиииись нею з дня в день)
Фініш L'Absolu Rouge Intimatte б'менш сухий, але всеодно доволі стійкий і приємний на губах.
Dior Addict Lip glow
Класний,в'язкий і в міру липкий бальзам.
Має ненав'язливий аромат, що швидко зникає. Красивий футляр, з яким приємно мати тактильний контакт 🤤
Користувалась з задоволенн ям, але не бачу сенсу переплачувати за ледь кольоровий бальзамчик.
Креми CeraVe
Два брата-акробата, один для обличчя, другий для рук.
Прекрасно зволожують, не мають ароматизаторів та барвників.
Для рук в міру жирненький.
Для обличчя так само, але на другу банку почав викликати в мене негативну реакцію, терміни придатності в норм, скоріше за все індивідуальна реакція 🥺
Олія Weleda
Ледь прикінчила банку.
Мені не подобається аромат даних ефірних олій та цей засіб викликав мілкі висипання. То ж на момент появи розтяжок банку я закінчила, а другу навіть і не відкривала. Бо нащо переводити продукт. Краще віддам комусь, у кого можливо не буде на це алергії.
Розчарування що нарешті дочекалися помийки)
У мене було два поста з розчаруваннями, то ж докладніше можна ознайомитись саме там.
А ці продукти хай прямують туди, куди де їм і місце.
Коментарі (0)