Ксенія 💫

Один із варіантів очищення/ відлущення шкіри,який я використовую.

Один із варіантів очищення/ відлущення шкіри,який я використовую.

Вітаю, красунечки 🌺

Сьогодні вирішила поділитися з вами одним із варіантів, що роблю по догляду. Це не будуть якісь активи чи щось занадто важке для розуміння. Це якраз той етап у догляді, який передує основному.

Бо моя стала вже думка впродовж років, що саме очищення шкіри має найважливіше значення. А головне воно повинно бути постійним (по потребі). І від того, як ти попрацюєш над цим етапом, може залежати і результат того, настільки ефективними будуть #активи в подальшому працювати на шкірі.

Отже, починаємо :

1.Вмивання.

На сьогодні я повернула в рутину насичену пінку для вмивання (https://club.makeup.com.ua/post/11496/), бо, як на мою думку, вона класно працює саме в межсезоння, коли перепади температур, вітер, з'являється сухість і т. д.,через те що створена на основі технології MLE — багатошарової емульсії, що відтворює шарувату структуру шкірного покриву, швидко та ефективно відновлює його бар'єрні функції.

2.Ніжне, делікатне відлущення.

Моє гасло (особливо після 30+) - краще ніжніше, чим агресивно, не порушуючи ліпідної мантії. Тому обираю ензимні пудри (https://club.makeup.com.ua/post/10159/), яких зараз на ринку чимало на кожний запит. Ніяких скрабів 🙅‍♀️

3.Маска очищуюча.

В моєму випадку це кремоподібна глиняна маска від Mary&may, наповнена багатими #антиоксидантами інгредієнтами, які мають антивікову дію, залишаючи шкіру гладкою та м'якою. Очищаюча маска EVER!

4.Тонізація.

Після очищення та ексфоліації тонізую обличчя тоніком. В даному випадку від Biono (https://club.makeup.com.ua/post/7360/) - гіалуронова кислота утримує вологу, а мигдальна – м'яко усуває відмерлі клітини.

5.І останній крок - гарна маска для обличчя.

Обираю маски від Real Barrier, бо впевнена в них на всі 💯. Це маска із захисним кремом для обличчя, яка заспокоює шкіру, підтримуює її гідроліпідний баланс; насичує шкіру живильними речовинами. А сама формула крему всередині (це не есенція як ми звикли в усіх масках) складається з провітаміну В5, екстракту центели, керамідів.

Про тканинні маски, які використовувала, можна ознайомитися тут https://club.makeup.com.ua/post/9306/.

Впринципі, коли я роблю такий догляд, максимум після може бути щось легке додатково. Бо шкіра неймовірно пружна, насичена, як у немовляти ☺️.

Усім краси та здорової гарної шкіри 😘

З повагою, Ксенія.