Анастасія

Сухі шампуні L'Oreal Paris та Nivea

Сухі шампуні L'Oreal Paris та Nivea

Слава Україні!

З тих пір як я почала більш активно доглядати за своїм волоссям, помірно вкладати його на фен та мазати всякими вкусняшками для волосся, воно помітно розгладилось, і відповідно почало жирніти швидше. Якщо раніше в мене волосся було настільки сухе, що я могла його мити раз на тиждень, то зараз буває таке що вже на другий день я - пані сальні паклі.

Я пробувала і інші популярні сухі шампуні так як Batiste, і скажу чесно - мені практично всі вони по своєму принципу дії однакові. Batiste та Nivea, той що є на моїй знимці - лишають більй наліт при нанесенні (Хоча нівеа каже що їх сухий шампунь для середніх тонів, але при нанесенні все одно "білить". В чому суть - я не знаю.) але після того як цей наліт "вичесати" - ще 2 дні в принципі можна ходити без миття голови. Я не дуже люблю ці сухі шампуні, бо я помітила що вони ніби осипаються з коріння на довжину, і дуже її псують. Щоб хоч трохи цю ситуацію виправити, я перед нанесенням сухого шампуню наношу на довжину капельку моєї улюбленої олійки для волосся від MoroccanOil або Gisou - вони допомагають довжині не пересохнути.

L'Oreal сухі шампуні (я всі пробувала) мають трохи іншу формулу, і вони такого нальоту при нанесенні не залишають. Вони буквально прозорі, і жирне коріння волосся з ними стає матове, плюс сам жирок абсорбується і волосся почуває себе реально добре з ним. Він не "мігрує" на довжину і не пересушує її. Переважно беру тільки лореалівські сухі шампуні бо то любов.

Сухий шампунь для мене - обов'язковий продукт на полці, бо з ним я можу мити голову кожні 4-5 днів замість 2. Ні,я не користуюсь ним постійно, десь через раз. Це суттєва економія всіх тих банок, які я використовую для миття волосся (а вони не дешеві). Крім економії банок і, відповідно, грошей, це ще й економія мого часу на митті і укладці, а час - це саме цінне, що в нас є.

А яка ваша думка стосовно сухих шампунів?)