Анастасія

Bioderma Sensibio очищуючий гель для вмивання

Bioderma Sensibio очищуючий гель для вмивання

Слава Україні!

Я признаюсь чесно, я прибдала собі гель для вмивання не тому що мені дуже треба щось специфічне, а тому, що напевно вже пора якось рости і користуватись якісними продуктами для обличчя. Мені досить пощастило зі шкірою і вмиватись рідким милом для рук мені - ок. Серйозно, це нормальна тема, якщо в вас якесь не саме найгірше і дешеве мило))

Даний гель гарно піниться і якісно очищує шкіру, але як і будь який гель він самостійно не змиє повністю макіяж, треба перети тим скористатись гідрофільною олійкою. Але як продукт, щоб вмитись зранку та вечором, або змити гідрофілку - супер, не пересушує, не лишає після себе неприємних відчуттів, шкірі після вмивання комфортно і приємно.

Він зі мною і вдома, і в поїздках, банку в 100мл досить зручно десь з собою брати) Мій маленький лайфхак: в силу того що цей гель досить доступний (як на мене), я в поїздки не беру з собою мило для рук і гель для душу, просто беру цей гель і при потребі використовую його для тіла. Якщо в вас чутлива шкіра всього тіла і багато гелів її пересушують - раджу придивитись)