Перший вітам ін С в моєму житті завдяки Make up Club
Я обіцяла детальний огляд цієї сироватки з подарункового боксу, і хочу поділитися нарешті своїми враженнями
По-перше, ви бачите, як я її зберігала. Основний актив - аскорбінова кислота, це найнестабільніша формула вітаміну С. Зазвичай такі продукти швидко окреслюються і їх треба максимально обмежувати від контакту з повітрям, тому я трошки не розумію, чому виробник обрав флакон з піпеткою 🥴
Я перелила сироватку у флакон з дозатором і зберігала виключно у холодильнику.
Загалом користувалась цим продуктом близько 1,5 місяці майже щоденно - допоки вона не окислилась минулого тижня.
Цей факт мене трохи засмутив, адже я тільки-тільки полюбила цю сироватку)))
Спочатку мені здавалася, що вона провокує у мене комедони, але коли я ризикнула і систематично наносила продукт кожного ранку, то зрозуміла, що нічого такого поганого з моєю шкірою не стається.
Вона дуже гарно зволожувала! От прям класно. Незвпжаючи на те, що моя шкіра часто роздратована через топічний препарат для лікування, мені з нею було дуже комфортно, я навіть відчувала якийсь заспокоюючий ефект.
Текмтура у продукту силікониста - це відчувається і при нанесенні, і протягом дня. На спекотну погоду я б не ризикнула її використовувати, бо відчувала б обтяження і "парниковий ефект".
Окрім зволоження я помітила дійсно покращення стану шкіри: додалося сяйва і постакне троооошечки швидше почали світлішати.
В принципі результат мені сподобався, я від себе можу рекомендувати на тест цю сироватку, але бачила, що у багатьох дівчат вона дійсно викликала висипи🥲
Чи буду я повторювати продукт? Можливо колись, але як на мене, то забагато танців з бубном. Впевнена, що якщо б я зберігала її в оригінальному флаконі, вона б окислилась набагато раніше.
Ну і склад, по традиції
AQUA / WATER - водичка 💦
ASCORBIC ACID - аскорбінова кислота, антиоксидант
DIMETHICONE - силікон, емолент
GLYCERIN - компонент НЗФ, утримує вологу в шкірі
ALCOHOL DENAT. - розчинник
POTASSIUM HYDROXIDE - буферизація, регулятор рН засобу
POLYSILICONE-11 - ще один силікон, утримує вологу
PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - емолент, регулятор в'язкості, зволожувач
ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER - синтетичний пептид, заспокоюючі властивості, захист клітин
ADENOSINE - заспокоєння, відновлення
SODIUM HYALURONATE - сіль гіалуронової кислоти, зволоження, компонент НЗФ
TOCOPHEROL - вітамін Е, антиоксидантні властивості
SILICA - матуючі, абсорб властивості
AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - стабілізатор емульсії, консервант
BUTYLENE GLYCOL - розчинник, зволожувач, посилює дію інших інгредієнтів
CAPRYLYL. GLYCOL. - емолент, консервант
C13-14 ISOPARAFFIN - емолент, зволоження, відновлення
HYDROXYETHYLCELLULOSE - загусник, регулятор вʼязкості
LAURETH-7 - емульгатор, ПАР
PEG-20 METHML GLUCOSE SESQUISTEARATE - емульгатор "масло-у-воді", ПАР
POLOXAMER 338 - емульгатор
POLYACRYLAMIDE - емульгатор, гелеутворювач, емолент
SORBITAN LAURATE - емульгатор
ХANTHAN GUM - загусник
BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG 16/16 DIMETHICONE - похідний диметикону, емульгатор "масло-у-воді"
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - емолент, зволоження
PENTAERTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - синтетичний антиоксидант, консервант
SALICYLIC ACID - саліцилова кислота, тут вона в якості консерванту
PARFUM / FRAGRANCE - віддушка
Коментарі (0)