Ya Yana

Новий SkinCare досвід з пінкою від Tocobo

Новий SkinCare досвід з пінкою від Tocobo

Знайомство з брендом почалося з пробника зволожувального крему з керамідами. І він мені припав до душі. Ще не купила повну банку, але дуже хочу. Скажу чесно, звернула увагу на цей бренд суто через паковання. Щось таке є у цьому дизайні незвичне, що хочеться зупинитися на ньому і дізнатися про продукт більше.

Огляд на крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/14716/

Чомусь, відгуків в спільноті на Tocobo зовсім дрібочка. Виправляємо ситуацію)

Як використовую? В тандемі з гідрофільним бальзамом ввечері та самостійно при вмиванні зранку.

Консистенція. Це супер густий гель, який перетворюється на достатньо щільну пінку. Використовується він економно. Достатньо маленької горошинки, якщо лице достатньо вологе.

Аромат. Ну це прям реальний кокос, не оцей десертний, який багато хто з нас любить, а скоріше реальна кокосова стружка. Запах досить тихий, не нав'язливий, але яскравіший, ніж я звикла.

Як відчувається? Це виявилась дуже дивна штука для моєї комбінованої та схильної до сухості шкіри. Пінка подарувала цілий спектр відчуттів😂. Спочатку, коли тільки наносиш, то вона досить приємно розмазується по обличчю, наче кремчик, а не пінка. Потім, при змиванні, шкіра скрипить, у буквальному сенсі, це і чутно і відчутно. Але, після того, як я прибираю зайву вологу паперовим рушничком, шкіра стає гладенькою. Ефект, ніби вона зволожена кремом, але при цьому чиста, без жодних плівок чи чогось такого.

Ефект. Як на мене, то сальні нитки від комбінації цієї пінки з гідрофілкою, йдуть від мене скоріше і в більшій кількості, ніж з моєю попередньою пінкою. Але, можливо, причина у новій для моєї шкіри формулі, і згодом цей wow-ефект зменшиться.

Компоненти

Біла глина бореться з закорковуванням пор, усуває жирний блиск.

Каламін підсушує висипання, усуває почервоніння, прискорює регенерацію.

Кокосовий детергент тонізує та якісно видаляє забруднення різних видів.

Продукт рекомендований для чутливої шкіри, комбінованої та жирної. Мені він повністю підійшов. І я вважаю, що на період холодів він чудовий, адже не провокує стягнення і сухість, так ще й створює оцей ефект вже зволоженої шкіри, ще на етапі очищення. Для мене це вкрай важливо, бо з першим же осіннім вітерцем я відчуваю потребу у всіх кремах світу😅.

Дякую, що приділили увагу допису. І нехай ваша шкіра виглядає бездоганно, не дивлячись ні на які холоди. ❤️🥰