Фісташка

Моя найулюбленіша умивалка, що завжди на моїй полиці. Рекомендована дерматологом

Моя найулюбленіша умивалка, що завжди на моїй полиці. Рекомендована дерматологом

Ох і багато ж різного я перепробувала для умивання. І дорогі і дешеві варіанти. Але зупинилась ось на цьому варіанті. Більшість засобів мені пересушували шкіру. Після умивання було неприємне відчуття стягнутості і завжди хотілось більше і більше зволоження.

І ось я знайшла той самий засіб. У мене версія для нормальної та жирної шкіри.

Була потім у двох косметологів і обидва при перегляді мого щоденного догляду сказали що цю умивалку ми залишаємо, бо в неї граний склад. Тож виходить що ще й рекомендовано дерматологами 😉

У мене банка на 473мл. Це найбільший розмір що я знайшла в магазині. Був би літровий і його б взяла 😊

Упаковка має гарний вигляд. Мінімалістичний дизайн, гарний зеленуватий відтінок. Тут для мене дві переваги.

Перша це форма банки. За рахунок того що вона прямокутна, вона легко стає в будь-який куточок полиці. Я вважаю що круглі баночки досить не зручні якщо у вас обмежений простір на поличці. Ця хоч і велика, але займає не багато місця.

Другий плюс це помпа. Дуже зручна, видає достатньо продукту. Можна витиснути більше можна менше. Також вона закручується. Якщо повернути носик в один бік то помпа працює, якщо в інший то вона не натискається. Дуже зручно якщо ви подорожуєте (звичайно якщо берете не півлітрову банку 😄).

Умивалка має текстуру середню між кремом і гелем. Він прозорий і взагалі нічим не пахне. Алергікам плюсик. Милиться дуже швидко і легко. Пінка стійка і легко розприділяється по обличчю.

Піна стійка, але досить легко змивається водичкою. Після умивання є відчуття чистоти. Вона не стягує і не сушить обличчя. Навіть немає такого сильного бажання одразу нанести крем чи ще щось. Звичайно я завжди використовую крем після умивання, але не маю того неприємного відчуття пересушеної шкіри.

Однозначно рекомендую цей засіб.

Моя оцінка всі зірочки на небі з 10

⭐⭐⭐⭐⭐