Pink Sugar - рекомендація блогера Jeremy Fragrance
Pink Sugar від Aquolina перекочував до мене від авторки Mariya Trofimova, за що їй велика подяка. Мені давно кортіло спробувати його, бо мій улюблений парфумерний блогер Jeremy Fragrance часто нахвалював його.
Спочатку аромат Pink Sugar Aquolina пахне, як вагончик з цукровою ватою перед входом у цирк. Цей аромат дуже солодкий і приємний, справді pink sugar.
Через деякий час після нанесення аромату з'являється нота лакриці. Цей момент не всім подобається, але він додає аромату Pink Sugar Aquolina глибини і оригінальності. Проте якщо ви фанат лакричних цукерок, вам така парфумерна метаморфоза має зайти.
Пізніше в ароматі Pink Sugar Aquolina з'являються ноти ягід, лакриця зникає в нуль. Журавлина, порічка, малина - я чую такий холодний кислий морс, який переплітається з нотами паленого цукру. На цьому етапі аромат подобається мені найбільше.
Аромат Pink Sugar Aquolina має середню тривалість і шлейф. Він тримається на шкірі близько 3-4 годин і поширюється на відстань до 1 метра.
Парфумерний блогер Jeremy Fragrance, як я вже писала вище, дуже любить аромат Pink Sugar Aquolina. Він вважає, що це один з найкращих жіночих ароматів. Jeremy Fragrance радить цей аромат дівчатам, які не хочуть витрачати сотні баксів на нішу, проте бажають пахнути смачно та приємно.
Я вважаю, що аромат Pink Sugar Aquolina - це хороший аромат для дівчат. Він солодкий, проте не приторний за рахунок ягідних нот. За свої кошти - непоганий базовий аромат на зиму.
Коментарі (0)