Strange Love

Pink Sugar - рекомендація блогера Jeremy Fragrance

Pink Sugar - рекомендація блогера Jeremy Fragrance

Спочатку аромат Pink Sugar Aquolina пахне, як вагончик з цукровою ватою перед входом у цирк. Цей аромат дуже солодкий і приємний, справді pink sugar.

Через деякий час після нанесення аромату з'являється нота лакриці. Цей момент не всім подобається, але він додає аромату Pink Sugar Aquolina глибини і оригінальності. Проте якщо ви фанат лакричних цукерок, вам така парфумерна метаморфоза має зайти.

Пізніше в ароматі Pink Sugar Aquolina з'являються ноти ягід, лакриця зникає в нуль. Журавлина, порічка, малина - я чую такий холодний кислий морс, який переплітається з нотами паленого цукру. На цьому етапі аромат подобається мені найбільше.

Аромат Pink Sugar Aquolina має середню тривалість і шлейф. Він тримається на шкірі близько 3-4 годин і поширюється на відстань до 1 метра.

Парфумерний блогер Jeremy Fragrance, як я вже писала вище, дуже любить аромат Pink Sugar Aquolina. Він вважає, що це один з найкращих жіночих ароматів. Jeremy Fragrance радить цей аромат дівчатам, які не хочуть витрачати сотні баксів на нішу, проте бажають пахнути смачно та приємно.

Я вважаю, що аромат Pink Sugar Aquolina - це хороший аромат для дівчат. Він солодкий, проте не приторний за рахунок ягідних нот. За свої кошти - непоганий базовий аромат на зиму.