Hello, Halloween!
В дописі ми роздивимося як легко зробити на Хелоуінське свято образ Емілі - мертвої нареченоі з мультфільма "Corpse Bride"
Цей мультфільм для огляду я обрала не випадково - він похмурий, блідий, іноді жахаючий (як ми з вами останні два роки😅) , але з гумором та вірою в добро (ну, як ми з вами😅😅😅)
Критики та оглядачі пишуть, що "Тім Бертон створив магічний світ, який варто побачити, і зрозуміти, що навіть в місці, яке здається нам таким темним та жахливим, можна знайти красу та кохання!" - а я прям бачу в цьому наше сьогодення!
Тому давайте я вам розкажу як легко, без усіляких особливих "приблуд" та специфічних приладів сворити ефектний образ мертвої нареченої Емілі.
Головними акцентами цього образу є:
- мертвяче-бліда, з синьовою, шкіра
- виразний макіяж очей
- трагічний вираз обличчя
1. Робимо обличчя блідим та дуже синюшно - рельєфним.
Щоб зробити такий відтінок шкіри як у Емілі, треба взяти свій найсвітліший тональний засіб (середньої щільності, або зовсім щільний), додати в нього білого аджастера (можна навіть у пропорції 1:1 ) , ретельно перемішати, та нанести на обличчя вбиваючими рухами, вологим спонжем.. Що таке аджастер, я писала у одному з своїх дописів, хто не в курсі шо це, читайте тут: https://club.makeup.com.ua/post/3552/
Зафарбовуємо тональним все, навіть брови, бо малювати брови ми будемо набагато вище, ніж вони у вас створені природою. 🤨
Якщо ваші брови дуууже густі та просто тональний їх не бере, то перед нанесенням тонального, можемо підклеїти до шкіри ваші брови звичайним клеєм у стіку, який продається у кожному канцелярському магазині.
Мазюкаємо клей вздовж брів, а потом щільно прискаючи прокатуємо по ним ручкою пензлика, приклеюючи волосинки до шкіри та даємо трохи часу на підсихання. Припудрюємо прозорою пудрою, а потім закриваємо тоном.👌
Вуаля, у вас немає брів😉
Але шкіра у Емілі не просто біла, вона трохи блакитна, тому можемо взяти блакитні тіні, чистою щіточкою зішкрябати з них верхній шар та змішати з білою (або безкольоровою, прозорою) розсипчастою пудрою до однорідної маси.🤍💙 А потім великим пензлем притоптуючими рухами нанести на все обличчя.
Скульптуруємо обличчя блакитними та синіми тінями.☝️☝️☝️ Щоб вийшли гарні, не різкі переходи кольору, раджу більш широким пензлем з блакитними тінями пройтися по скроням, вилицям та боковим поверхням носа, а вже потім брати до рук синій колір , щоб поглибити рельєф! ☝️☝️☝️
Пам'ятайте - якщо ваша сукня з відкритим декольте - треба зафарбовувати і його також! Як і всі відкриті частини тіла😉 😉
2. Робимо очі!
Очі у Емілі величезні, майже на пів обличчя. 👀
Щоб зробити такий ефект, промальовуємо білим олівцем нижню слизову ока та півколо нижче, майже весь простір, який зазвичай займають наші рідненькі синці від недосипу 😅 ЩІльно набиваємо на олівець білі тіні.
Верхнє повіко зафарбовуємо синіми тінями, виходячи вище складки та гарненько розтушовуємо блакитними, доходячи до брів.
Далі беремо стійкий чорний олівець, або гелеву підводку, та профарбовуємо міжвійовий простір верхньої повіки. А внизу, там, де у вас закінчується ваше біле півколо, малюємо штучну чорну слизову, та чорні війки. ( прикріплю приклади як це виглядає)
Дуже смачно фарбуємо верхні вії тушшю, або ліпимо штучні вії.
Не забуваємо білим гарненько зафарбувати свої рідні нижні вії😉
3. Малюємо акценти!
Головним акцентом, який створює настрій персонажа - є сумні брови!😔
Тому малюємо їх також чорною підводкою, роблячи їх "доміком" з центра лоба спукаючи до низу своєї рідної захованої брови.
Також акцентувати можна ніздрі , промалювавши їх також підводкою, підкреслюючи те, що наречена вже не зовсім-то свіженька та живенька 😂😂
Ще підводкою можна намалювати невеличкий мультяшний шрам на щоці, але, щоб він виглядав більш натурально (як би дивно це не звучало😅), раджу всі чорні лініі підтушовувати синіми тінями😉
Останній акцент - це губи! Підійде рожева стійка матова помада👌
Для більшої схожості з персонажем - верхню губу промалюйте ширшою, виходячи за природні кутики ваших губ, а нижню по вашому рідному контуру.
Макіяж Емілі готовий 👌😍
Для повного образу - пензлюємо у секонд за крінжовою весільною сукнею та фатою. Можна ще прикупити блакитну перуку та квіточки на голову.
Все! Ви - офігезна, яскрава героїня вечірки🤩😉
А ким ви були на Хелоуін цього року?
Або який у вас був самий крутий та яскравий образ на цю вечірку?
Я,як візажист, зазвичай зустрічаю Хелоуін на робочому місці)))
Але колись мені все ж таки довелося увірватися на класну хелоуінську вечірку!💃
Я була в образі зомбі - ковбойки: з батогом, крутезною ковбойською шляпою, яскравими ковбойськими штанями з бахромою та в бомбезних сапогах ( в яких,доречі, дуже тяжко було ходити) 🤠🤩
Ваша черга 😉
Коментарі (0)