Kristina S

#notscarywithmakeupclub Активи,які мене лякали і збивали з пантелику

#notscarywithmakeupclub Активи,які мене лякали і збивали з пантелику
#notscarywithmakeupclub Активи,які мене лякали і збивали з пантелику
#notscarywithmakeupclub Активи,які мене лякали і збивали з пантелику

Передісторія
З підліткового віку на моєму обличчі та спині постійно були висипання, закриті комедони. Я не розумілася зовсім на тому,що шкідливо буде для шкіри,а що ні. Тому коли почула,що подружка протирає лице календулою, почала робити також( так робити не можна !!!😅). Потім мама дізналася від своєї подруги рецепт якоїсь бовтушки. Як зараз пам'ятаю, " лівоміцетин, борна кислота" і ще щось третє забула(можливо календура).

Ох я навіть не хочу зараз аналізувати ці компоненти і їх дію на шкіру... але тоді я користувалася. Добре,що хоч не довго використовувала на обличчі ту календулу. А бовтушка, на щастя, призначена була для спини,бо найбільше висипів було там.
З того часу пройшло багато років. Я ще багато чим намагалася "вилікувати" ці прищі.Але тільки пів року тому, дізналася,що маю повну лактозну непереносимість. Перестала вживати молоко у чистому вигляді і ... нарешті побачила своє обличчя без висипів.Наразі у мене абсолютно немає висипів на спині(залишились лише білі шрами,які виглядають як закриті комедони). А на обличчі поодинокі закриті комедони і іноді з'являються "недруги".

Трохи більше трьох років тому, мій догляд за обличчям складався з : міцелярки, засобу для вмивання, тоніку та крему. Була осінь і я натрапила на статтю про кислоти і їх ефективну дію. Вирішила,що мені потрібно почати ними користуватися і почала пошуки. Тонік Bielenda,якщо не помиляюся, був одним із небагатьох кислот,які взагалі були представлені у фізичному магазині косметики.


Пам'ятаю,як після першого нанесення на шкіру,я розумію,що забула, що робити далі 🤣 . Настільки я боялася цього "нового засобу" зі страшними "кислотами" . Я очікувала,що одразу почнеться негативна реакція, моя шкіра почервоніє і я вже була напоготові змивати це все.


Це моя друга пляшечка. Першу не встигла використати за осінь та зиму. Потім з приходом активного сонця,боялася використовувати(бо так казали). Перелила у іншу пляшечку і не знала строк придатності. Наразі вже маю нову, планую починати користуватися,як відновлю шкірний бар'єр.
Щодо дії цього засобу. Нажаль не вказано концентрацію кислот (мигдальна, лактобіонова,молочна, гіалуронова) є ніацинамід другий у списку. Аби помітити дію ніацинаміду,потрібно використовувати мінімум 2 місяці, а кислоти від трьох.
Я спостерігала покращення тону обличчя, трохи матування, зменшення постакне.
Дуже радію,що обрала саме цей засіб для знайомства з кислотами.

Менший брат попереднього 😄
У своєму складі має молочну, гіалуронову кислоти ,біометричні пептиди,вітамін В5. За рахунок молочної кислоти делікатно очищає ороговілі клітини. Зі своєю функцією тоніка - зволоження, справляється добре.

Мій перший ензимний ексфоліант,який я також боялася використовувати,але мене заспокоювало його призначення - для сухої та чутливої шкіри.
Має у складі екстракти ламінарії, синіх водоростей ,комплекс на основі бісабололу, екстракт вівса Реальба.
Ексфоліант зволожує шкіру, відлущує, вирівнює тон та трохи матує. При перших використаннях я наносила товстим шаром і через хвилин 10 моє лице починало червоніти. Я думала,що це нормально. І лише коли я почала наносити менше, ніяких проблем не було.

Моя друга сироватка з вітаміном С,але перша у такій концентрації.
12% вітаміну С мене лякали 😄 також містить вітамін Е та саліцілову кислоту.
Підпікає,при потраплянні на ранки. Комфортна у нанесенні, надає сяяння шкірі але і має значні мінуси - виділяє сальні нитки,вони стають темніші; на ній скочуються всі засоби дуже сильно( маю комбіновану,жирну шкіру); краще використати протягом трьох місяців,бо дуже окислюється.

Олія для обличчя - одразу малюю в голові,як закупорюються пори, з'являються висипи і т .д. Але мої страшні очікування не виправдалися, на щастя. Олія живить шкіру, на ранок маю гарний ефект гладкого обличчя. Не закупорила мені пори. Розхід дуже малий, так як це олія і вона добре розподіляється. Наношу на зону декольте і на тіло іноді.
Має 94% натуральних інгредієнтів, екстракт коноплі, олію соняшника,оливи,абрикосу, вітамін Е.
Добре підійде для масажу обличчя різними скребками гуаша 😁 я поки тільки робила масаж руками.
Я нанашу на ніч, як самостійний засіб так і додатково після крему,або змішуючи у руці крем і олію.

Перше знайомство саме із саліцилово-цинковою пастою відбулося,ще у підлітковому віці,десь після періоду з "календулою" 😄 Наразі маю просто цинкову. Використувую точково на проблемні зони. Що робить? Підсушує, зменшує запалення. Навіть використовувала на зону пахв у комплексі з іншим засобом,за призначенням лікаря,коли мала проблеми з сильним вростанням волосся.