Євгенія 👩

Нашумілий тонер з 7 компонентами, але чи вартий уваги?🤔

Нашумілий тонер з 7 компонентами, але чи вартий уваги?🤔
Нашумілий тонер з 7 компонентами, але чи вартий уваги?🤔

Всім привіт✌️

Тонер з екстрактом астрагалу – це мій перший продукт від популярного бренду Pyunkang Yul, але я його не купувала). Він дістався мені в дар від подружки, у якої цей тонер викликав алергічну реакцію у вигляді почервоніння та сверблячки. Звичайно, таке знайомство з тонером мене лякало і після сотні прочитаних відгуків про нього, я все ж таки зважилася нанести його на обличчя. Перед цим, тестувала за вухом та на руці, щоб на 100% переконатись, що у мене жодних проблем не буде.

Розповідаю про свої враження👇

Флакончик виконаний із міцного пластику, а етикетка виконана з рисового паперу (на це одразу звертаєш увагу). Дизайн флакона цікавий, навіть трохи вінтажний, хоч і дуже лаконічний.

Дозатор звичайнісінький, з відкидною кришкою. Вузький носик дозволяє подавати засіб прямо по крапельці, що дуже економить витрату засобу.

Об'єм: 200 мл, також виробник пропонує флакончики по 30 (тревел варіант) та по 100 мл, від цього і варіюється ціна.

У складі дійсно всього 7 компонентів і це, мабуть, найкоротший склад, який я коли-небудь бачила). Важливо також відзначити, що продукт веганський не тестується на тваринах і є екологічно безпечним за оцінками EWG Green.

У складі немає води, її замінює екстракт кореня астрагалу, який і є зіркою цього складу:

  • Astragalus Membranaceus Root Extract (екстракт кореня астрагала). Ця рослина є поширеною в Азії і використовується в традиційній китайській медицині протягом багатьох століть. Містить різноманітні біологічно активні сполуки, які можуть приносити користь для шкіри. Основні корисні властивості екстракту кореня астрагала в косметичних продуктах включають: заспокоєння, зволоження, антиоксидантна дія та підтримка бар'єрної функції шкіри.

Тонер складається на 90% саме з цього активу, решта компонентів відповідає за текстуру самого продукту. Склад не містить жодних агресивних компонентів і кислот, що дивує мене і наштовхує на думку, що моя подружка мала індивідуальну непереносимість екстракту кореня астрагал.

У мене тонер не викликав жодних алергічних реакцій, не спровокував активної роботи сальних залоз та висипань, не забив пори.

  • Тонер повністю прозорий, нагадує водичку. Але по текстурі помітно відрізняється, він щільніший, консистенція схожа на рідкий гель. На дотик він шовково-ковзний, без особливої липкості та жирності.
  • Аромат максимально нейтральний, нічого різкого чи насиченого, а якщо не акцентувати увагу, то здається, що його взагалі немає.

Відразу хочу відзначити, що наносити тонер з такою текстурою класичним ватним диском - бездумно, оскільки це призведе до великої витрати продукту.

Мені зручно наносити продукт руками. Для цього я трохи розподіляю тонер у долоньках і легкими, плескаючими рухами, наношу на шкіру обличчя. У такому випадку, витрата буде економічною, тонер буде добре вбиратися і чудово розподілятися).

Тонер максимально комфортний у нанесенні, він ніяк не подразнює шкіру, навіть у тих місцях, де є активні висипання. Вбирається протягом декількох секунд. Не залишає липкості, жирності, відчуття плівки та важкості на шкірі.

Тонер не конфліктує з іншими засобами для догляду за шкірою, у тому числі з примхливими активами/кислотами.

Також він чудово потоваришував і з декоративною косметикою.

Користуючись цим тонером протягом 2-х тижнів, можу з упевненістю сказати, що це непоганий базовий продукт. Він не дає надприродного ефекту, але й виробник нічого космічного не обіцяв).

  • Дає гарне зволоження, якого цілком достатньо, щоб врятувати шкіру від стягнутості після водопровідної води.
  • Приємно пом'якшує шкіру, згладжує лущення.
  • Трохи освіжає обличчя за рахунок сяючого (не жирного) фінішу.
  • Комфортний у використанні, не конфліктує з іншими засобами для догляду за шкірою.

Більше ніякого ефекту від цього тонера я не отримала). Чи він коштує своїх грошей? думаю, що ні. Чи купила б я його повторно? теж ні.

Дякую за увагу💕