saybeautyk

Ну дуже ніжний і бюджетний пілінг для обличчя

Ну дуже ніжний і бюджетний пілінг для обличчя
Ну дуже ніжний і бюджетний пілінг для обличчя

Цей продукт опинився у мене випадково і досить давно. Не можу сказати, що користуюсь ним стабільно - коли згадаю, тоді і використовую.

Це дійсно не скраб, а делікатний дрібненький пілінг, який не дере шкіру, а мʼяко її полірує. Має в своєму складі синтетичні гранули, за рахунок яких і відбувається ексфоліація.

ПАР тут виключно мʼякі, тобто засіб не буде додатково подразнювати шкіру ще жорсткими миючими речовинами. Є навіть аскорбіл пальмітат - стабільна форма вітаміну С, хоча в змивних засобах його ефективність майже дорівнює нулю (але все одно приємно).

Не скажу, що він дає якийсь вау-ефект, але я люблю користуватися ним зранку - тоді шкіра гарно очищена і ніби дихає; або ввечері перед глиняною маскою - це взагалі дабл-кілл, а коли після маски додати ще актив (кислоти/ретинол), тоді на ранок наполірована шкіра гарантована 🔥

Має консистенцію желейного мусу і цитрусовий легкий аромат. Я, насправді, люблю механічну ексфоліацію, тому від себе можу рекомендувати цей пілінг для тих, з ким наші уподобання співпадають🌚

(Звичайно, коли на шкірі є запальні висипи, такі засоби протипоказані)