Естетика традиційного гоління з Muehle
Чудовий подарунок для справжнього чоловіка
Колись давно й у сильної половини людства була своя щоденна рутина догляду за обличчям. Одні чоловіки вирушали до перукарні, де їх гладко вибривали небезпечними бритвами, що нагадували складаний ніж. Інші позбавлялися щоранкової щетини за допомогою помазка, мила для гоління і класичного станку зі змінними лезами.
У сучасному світі цей ранковий ритуал втратив колишню чарівність. Шалений темп життя змушує нас економити час, а тому в хід у сильної половини людства найчастіше йдуть електробритви та безпечні станки для гоління - Gillette, Bic або Wilkinson Sword.
І, на мою думку, це трохи сумно. Адже в кожній традиції є щось чарівне та затишне.
Ми і так назавжди втратили справжніх джентльменів з їхніми бездоганними костюмами, елегантними капелюхами та шовковими краватками.
Ось чому я щиро зраділа, коли класичні станки для гоління почали набувати колишньої популярності та повернулися в моду.
Саме тому одного разу я вирішила, що хочу повернути до нашого будинку славну традицію з цим довгим, але неймовірно естетичним голінням. І подарувала своєму чоловікові набір для гоління від німецької марки Muehle.
Верстат для гоління, леза та тримач для приладдя я вибирала особливо довго і прискіпливо. Мені дуже хотілося подарувати своїй коханій людині щось справді якісне, красиве та зручне. Щось таке, що не втратить своєї актуальності ні через рік, ні через п'ять років.
Те, чим він із задоволенням користуватиметься перед дзеркалом у ванній щодня.
Тож я зупинила свій вибір на приладді для гоління Muehle. Відомо, що цей бренд ретельно стежить за якістю своєї продукції на всіх етапах виробництва і не допускає продажу товарів, які мають хоча б мінімальні дефекти.
Я купила це приладдя для гоління у 2019 році. Наразі термін його служби складає вже близько чотирьох років. Як помітно за фотографіями, станок все ще виглядає чудово, незважаючи на значний пробіг: хромоване покриття не облізло, не потемніло і на ньому немає жодної подряпини.
Радує до цього дня своєю бездоганною якістю і фірмовий тримач приладдя для гоління.
Для тих, хто не надто розуміється на класичних станках для гоління, я зазначу, що більшість верстатів для гоління Muehle - це безпечні пристрої закритого типу. Тому станок, який я купила чоловікові, є повністю безпечним.
Звичайно, традиційне класичне гоління – це не дуже дешево і зовсім не швидко. Щоб порадувати свого коханого повним набором, доведеться докупити ще і помазок, і мило для гоління, і спеціальну чашу.
Однак набору фірмових лез Muehle вашому чоловікові вистачить на дуже довгий час, а станок та підставка прослужать йому як мінімум півжиття.
Дуже непогані бюджетні помазки та чаші для гоління можна знайти у лінійці італійської марки Proraso. Це те приладдя, на якому можна заощадити, не жертвуючи при цьому якістю. До того ж, на підставці це виглядає так, ніби було придбано єдиним комплектом.
З усіх засобів для гоління, якими встиг скористатися мій чоловік, йому найбільше сподобалося мило Shave Soap від американського бренду Clubman Pinaud. У нього натуральний та безпечний склад, воно дуже приємно пахне, не викликає подразнення та дає густу кремову піну.
З продуктів з більш доступною вартістю добре показало себе мило Proraso. У нього великий об'єм, воно добре пахне і гарно збивається в піну помазком.
Якщо ви знаходитесь в пошуках дійсно чудового подарунка для чоловіка, який гарантовано йому сподобається - рекомендую вам згадати про таку чудову річ як традиційний станок для гоління.
Це найкращий спосіб порадувати кохану людину по-справжньому якісною та естетичною річчю. А заразом нагадати йому, що він може бути справжнім джентльменом навіть у 21 столітті.
Коментарі (0)