#testmakeupclub
Аромат Pink Sugar доволі дівчачий, кокетливий. На початку (декілька секунд)стартує запахом солодкої гарячої карамелі.
Згодом проявляється фруктова кислинка, але солодкавість все ще добре відчутна і за деякий час вона знову перекриває ту кислинку, в результаті і загалом я відчуваю булочку з корицею.
Це аромат дуже милий, він наче піднімає настрій, але не скажу, що це на 100% мій.
Аромат доволі насичений, стійкість середня , але напевне, як туалетної води досить нормальна.
Оцінка 6,5/10
Тонік з гліколевою кислотою. Вирівнює тон шкіри, має відлущуючий ефект ( на другий день це помітно). Шкіра на дотик приємна і шовковиста.
Текстура дуже рідка, ніякої липкості не відчутно, він майже як водичка. Миттєво поглинається шкірою, і я не відчуваю надмірної сухості, хоч тонік кислотний.
Оскільки зараз осінь не боюсь його використовувати і зранку, але вийшовши на вулицю використовую спф.
Оцінка 8/10
Віск для брів дуже гарно і швидко вкладає волоски, фіксує непогано, краще ніж деякі дорожчі варіанти, але не так круто, як гель від люкс візаж, який я колись обожнювала і все шукаю заміну, але доволі непогано все ж, особливо, якщо порівняти з іншими подібними штучками.
Білого сліду чи плівочки не залишає, навіть коли засихає.
Об‘єм великий, має вистачити надовго.
Щіточка зручна, схожу часто дають з собою бровисти.)
8/10
Гель для брів для натурального ефекту, він не так захоплює волоски, як віск і фіксація менш триваліша, покриття тонше і не відчувається. Теж не залишає ніяких слідів і має зручну щіточку.
6/10
Дякую Мейкап за такий милий рожевий боксик, тестувати нові продукти-це завжди дуже приємно 🥰
Коментарі (0)