Nata_Po

Огляд палетки-мілашки від I Heart Revolution

Огляд палетки-мілашки від I Heart Revolution
Огляд палетки-мілашки від I Heart Revolution

Я дуже любила, та і досі люблю бренд Revolution та підбренди за достатньо хорошу якість, доступні ціни та часто класне упакування. Незважаючи на те, що акцентує на собі увагу саме м'якеньке антистресове упакування палетки, якість тіней також класна. Поїхали оглядати детальніше)

Це дійсно дуже мила палетка у вигляді тістечка з дуже м'якою і приємною антистрес подушечкою. Я беру її в руки і не хочеться випускати, а тицяти пальцями)

Але, тут є дві сторони медалі. Це дуже мила палетка, але в неї дуже погано тримається верхня кришка, а точніше не тримається взагалі, бо не працює оцей клацальний механізм, на жаль. Тому це мій домашній варіант, який в поїздкуне візьмеш, бо страшно, якщо відкриється.

Але, враховуючи, що я її купувала десь +- за 100 грн, я не шкодую ні хвилинки, бо тіні класні)

Взагалі, я купувала три різні палетки такого плану, одну з яких я подарувала подрузі і писала про це тут (https://club.makeup.com.ua/post/12751/). Але я описувала шоколадне тістечко, а довелось подарувати іншу, оскільки там сумнівної якостіця кришечка також, на жаль.

Забула сказати, у мене палетка у відтінку Birthday Cake.

Палітра складається з 9 відтінків, з яких 3 матові та 6 сатинових. Здавалось би, що сатинові відтінки - це вже минуле століття, але мені такий варіант дуже подобається для щоденних макіяжів на роботу, коли хочеться щось ніжне та освіжаюче. Приємно, що тут є 2 відтінки рожевого та один коричневий. Тобто можна зробити макіяжі, як в рожевих, так і більш натуральних тонах. А варіація сатинів зробить їх більш різноманітними)

Відтінки безпроблемно переносяться, гарно тушуються. Традиційно матові наношу пензликом, сяючі пальчиком)

Лівий ряд на руці починається з жовтенького шимера згори в палетці. Наступний ряд починається з фіолетового, а вертикальний довший свотч - це центральний кругленький відітнок.

З приємного, при бажанні, мінімум три відтінки можна використовувати в якості хайлайтера.

Я люблю цю палетку і вже неодноразово робила нею макіяжі. Використовую тіні, як завжди на базу, вони не скатуються та не осипаються)

У відтінках немає нічого надзвичайного, це доволі базова приємна палетка, яку спокійно можна використовувати для нюдових макіяжів)

Тому можу рекомендувати палетку людям, які шукають різноманітні нюдові варіанти, початківцям та любителям неординарної форми косметики)