Ніжна пінка для очищення обличчя від Relance
Relance Lactic Acid + Centella Asiatica Extract
Коли душа тяжіє до експериментів, купую нові для себе косметичні продукти. Особливо звертаю увагу на ті, що мають багато відгуків. Чи дійсно вони такі хороші?
Так я натрапила на бренд Relance і спробувала одразу декілька продуктів.
Сьогодні розповім про пінку. Купувала її, до речі, тричі.
Пакування
➕ Подвійне пакування: картонна упаковка та сама баночка.
➕ Темний прозорий пластик та мінімалістичний дизайн – дуже естетично.
➕ Помпа. Тут нічого незвичного, як у всіх пінках. Проблем з нею не виникало.
➖ Неякісне нанесення друку на баночку. Букви з часом стираються. Це засмучує та ранить душу естета.
➖ Немає усієї необхідної інформації про продукт на баночці. Лише бренд, назва та об’єм. Склад і особливості використання виробник виніс на картонну коробочку. Картонка одразу йде в макулатуру (у мене), а інформація про термін використання залишається загадкою.
Продукт
➕ Пінка дуже ніжна. Парфумована композиція не є різкою і доволі приємна (здається виробник вніс зміни, бо спочатку продукти здавалось з різкішим запахом). До скрипу пінка не вимиє обличчя, але вона і не має такого призначення. Використовую її після міцелярки (вмиваю очі) та гідрофільної олії.
➕ Відсутність відчуття стягнутості шкіри.
➕ Склад. Усі компоненти відносяться до цілком безпечних та безпечних. Виняток - допустимий Parfum. В основі м'який ПАР Coco glucoside.
Виробник позиціонує продукт як засіб з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської. Centella Asiatica Leaf Extract п’ятий серед компонентів (всього 16) – як для мене це чудово для пінки, а Lactic Acid – третя з кінця.
✔️ В описі виробник обіцяє неймовірні речі – боротьба зі зморшками, зменшення шрамів, усунення пігментних плям тощо. На такий результат не слід розраховувати. Найкраще з опису характеризує цей продукт - ніжна текстура для м'якого очищення.
Резюме. Хороша бюджетна пінка з притомним складом для м’якого очищення, яка не сушить і не стягує шкіру, не подразнює очі.
Коментарі (0)