olena_glossy

Ніжна пінка для очищення обличчя від Relance

Ніжна пінка для очищення обличчя від Relance

Коли душа тяжіє до експериментів, купую нові для себе косметичні продукти. Особливо звертаю увагу на ті, що мають багато відгуків. Чи дійсно вони такі хороші?

Так я натрапила на бренд Relance і спробувала одразу декілька продуктів.

Сьогодні розповім про пінку. Купувала її, до речі, тричі.

Пакування

➕ Подвійне пакування: картонна упаковка та сама баночка.

➕ Темний прозорий пластик та мінімалістичний дизайн – дуже естетично.

➕ Помпа. Тут нічого незвичного, як у всіх пінках. Проблем з нею не виникало.

➖ Неякісне нанесення друку на баночку. Букви з часом стираються. Це засмучує та ранить душу естета.

➖ Немає усієї необхідної інформації про продукт на баночці. Лише бренд, назва та об’єм. Склад і особливості використання виробник виніс на картонну коробочку. Картонка одразу йде в макулатуру (у мене), а інформація про термін використання залишається загадкою.

Продукт

➕ Пінка дуже ніжна. Парфумована композиція не є різкою і доволі приємна (здається виробник вніс зміни, бо спочатку продукти здавалось з різкішим запахом). До скрипу пінка не вимиє обличчя, але вона і не має такого призначення. Використовую її після міцелярки (вмиваю очі) та гідрофільної олії.

➕ Відсутність відчуття стягнутості шкіри.

➕ Склад. Усі компоненти відносяться до цілком безпечних та безпечних. Виняток - допустимий Parfum. В основі м'який ПАР Coco glucoside.

Виробник позиціонує продукт як засіб з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської. Centella Asiatica Leaf Extract п’ятий серед компонентів (всього 16) – як для мене це чудово для пінки, а Lactic Acid – третя з кінця.

✔️ В описі виробник обіцяє неймовірні речі – боротьба зі зморшками, зменшення шрамів, усунення пігментних плям тощо. На такий результат не слід розраховувати. Найкраще з опису характеризує цей продукт - ніжна текстура для м'якого очищення.

Резюме. Хороша бюджетна пінка з притомним складом для м’якого очищення, яка не сушить і не стягує шкіру, не подразнює очі.

Ніжна пінка для очищення обличчя від Relance