O’Ostah

The Skin House Pore Control Powder Emulsion

The Skin House Pore Control Powder Emulsion
The Skin House Pore Control Powder Emulsion

Якби давали номінацію “Найбільші пори світу”, я б зайняла перше місце. Я боролась із ними половину свого життя, аж поки не зрозуміла, що це така ж особливість, як, наприклад, форма очей. І хоча я більше не шукаю косметику для звуження пор, емульсію від Skin House придбала з цікавості. Із рекомендацій дізналась, що вона буквально робить дива із рельєфом шкіри.

Основними є 4 компоненти:

  1. Зелений чай: контролює жирність шкіри, зменшуючи виділення себуму.
  2. Чайне дерево: природній антисептик. У моєму випадку прибирає невеликі запалення за ніч.
  3. Алое вера: зволожує. Якщо у вас “жирна, але суха шкіра” - вам сподобається.
  4. Натуральна пудра: абсорбує жир та забезпечує матовий фініш. Саме завдяки цьому зменшується видимість пор, а шкіра ніби заблюрена.

Це щось середнє між тонером і легким кремом. Незважаючи на те, що я не фанатка кремових текстур, користуватись емульсією приємно. Вона має охолоджувальний ефект, не лишає липкої плівки і взагалі не викликає жодних неприємних відчуттів після нанесення.

Спочатку - це легкий холодок і зволоження, а через декілька хвилин - відчуття, ніби ти покрила обличчя тонким шаром мінеральної пудри.

Візуально шкіра виглядає краще, але дива не сталось і вони лишились там, де й були) Із чорними цятками я борюсь іншими методами, тому позитивний вплив оцінити важко.

✔️Естетичне пакування. Це красива скляна пляшечка, від якої мало користі, але око радує.

✔️Некомедогенна формула. Я з великою обережністю вводжу у рутину нові засоби, бо маю реактивну шкіру. Більше висипів не з’явилось, а нових стало менше.

✔️Цей засіб замінив мені тонер і зволожувальний крем. Після емульсії я наношу свої лікувальні засоби (ох вже ці прищі!) і не відчуваю стягнутості.

✔️ Зранку шкіра не схожа на млинець.

Якщо вам потрібен засіб для звуження пор - ні. Якщо ви шукаєте класний продукт для контролю жирності шкіри - так.