Свідома клієнтка

Макіяж “без макіяжу” та поради візажистів

Макіяж “без макіяжу” та поради візажистів

Фарбуюсь я останнім часом настільки рідко, що хоч нічого не купуй, але ж фарбуватись хочеться, тому коли в мене майже все закінчилось, я влаштувала собі квест: зібрати набір для макіяжу, що буде виглядати гарно, і витратити при цьому якомога менше грошей, тому що я попросту не використаю всі ці продукти до кінця з моєю частотою їх вжитку, до того ж я хотіла, щоб засоби мали пристойний склад, відгуки дівчат мені дуже допомогли і от що в мене вийшло:

Тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift тон 29 — 117 грн

Олівець для брів Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil світло-коричневий — 41 грн

Туш для вій Bell Natural Beauty Mascara чорна — 106 грн

Олівець для губ LAMEL Make Up відтінок 406 — 26 грн

В сумі 290 гривень.

Візажисти радять не переобтяжувати жирну шкіру доглядом, якщо ми хочемо, щоб макіяж був стійким, а нанести тільки сироватку чи легкий крем, для сухої шкіри можна взяти щось сильно зволожувальне, аби не було лущень. Також вони часто починають макіяж з оформлення брів, поки догляд всмоктується.

Олівець для брів я придбала за відгуками на Мейкап і цілком задоволена ним, я шатенка і хотіла легкий ефект натуральної тіні, тому колір в мене світлий, soft brown. Він легко тушується, можливо трохи щезає до кінця дня, я користуюсь ним суто символічно і для мене це не критично. Користуватись олівцем можна два роки після відкриття і мабуть ви знаєте, що новий олівець треба обов’язково заточити перед використанням, тому що його кінчик покритий воском і від того він твердий.

“Зірка” цього макіяжу це тональний крем, це не перший тональний крем в моєму житті, зазвичай я брала дорожчі, і до жодного з них я не поверталась, бо завжди було щось не то: занадто слабке покриття, а я маю видимі судини і мені треба сильне, то покриття сильне, але він як маска. Від цього крему я не очікувала багато, все ж таки це тоналка за сто гривень, але, це поки найкращий тональний крем, що в мене був: сильне покриття, яке я можу нашаровувати в місцях почервонінь, тобто він виконує для мене ще й функцію консилера, і він не кидається в очі на обличчі, хоча якщо близько придивлятись, то його можна роздивитися, загалом виглядає дуже природно та не підкреслює лущення. Якщо при нанесенні уникати зморшок і коло них розподіляти лише залишки, він їх не підкреслить. Достатньо стійкий протягом дня. Тональний я наношу пальцями таким методом: набираю трішки і імітую делікатні вбиваючі рухи ніби мої пальці це спонж, від тепла рук тональний нагрівається та добре розподіляється. 29-й відтінок натуральний, не має яскравого жовтого чи рожевого підтону, і хоч моя шкіра має жовтий підтон за декілька хвилин після нанесення він перестає виділятись на обличчі. Користуватись ним можна рік після відкриття.

Туші для вій я зазвичай підбираю скромні, такі щоб додавали тільки колір, ця не зовсім скромна ) додає об’єм і він красивий, рівномірно огортає вії, а не створює комочки. Головне не терти очі, після того, як вона висохла, інакше страшно осипається. Очі не подразнює, змиваю я її молочком за пару підходів. Склад в неї не зовсім органічний, переважно натуральний, користуватись можна шість місяців після відкриття як і абсолютною більшістю інших тушей. Пережила перебування під дощем, на повіках не відбивається, ні на верхньому, ні на нижньому, я задоволена нею.

Візажисти радять фарбувати вії, тримаючи дзеркало нижче підборіддя (навіть на рівні грудей, якщо воно велике) і дивлячись вниз, щоб не зачепити повіки.

Про олівець для губ Lamel сказано багато ) Відтінок 406 виявися темніше, ніж я хотіла. Він швидко починає щезати з губ і мені більше до душі, коли від нього лишається лише ніби тінт. Надзвичайно мені сподобалось, що він зовсім не сушить губи, в тому числі при застосуванні без бальзаму, пахне “технічно”, запах слабкий. Користуватись ним можна два роки після відкриття.

Один і той самий олівець буде виглядати на різних губах по-різному, мені більше сподобався вигляд з олівцем у менш популярному відтінку 407, також цей відтінок видався мені більш стійким.

Дякую, що прочитали ❤