Anna_feerie

Як Mermade створив святковий настрій для моєї подруги та її донечок 😍

Як Mermade створив святковий настрій для моєї подруги та її донечок 😍
Як Mermade створив с�вятковий настрій для моєї подруги та її донечок 😍

Все почалося з того, що в одному з літніх конкурсів я виграла шикарний набір з продуктами українських брендів і вирішила поділитись з близькими людьми (якщо ви не читала цю історію, то ось: https://club.makeup.com.ua/post/20051/). Серед засобів був і Mermade - герой сьогоднішнього допису 😊.

Так ось: через деякий час, мені написали представники бренду і захотіли ще порадувати дівчат і вислати їм чарівний бокс з секретним наповненням!)))

Не можу навіть передати, наскільки я вдячна компанії, людям, які там працюють і, звісно, нашому Мейкап Клубу, який зробив можливим не тільки обмін досвідом, а й створення свята та проявлення турботи про інших❤️

Як Mermade створив святковий настрій для моєї подруги та її донечок 😍

Ці позиції оцінювала старша донечка моєї подруги Поліна. Вона сказала, що хоче, як доросла, не тільки мити волосся шампунем, а й застосовувати бальзами, маски та інші "дорослі" жіночі штучки)). Дівчата такі дівчата))))

Текстура шампуню Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Shampoo прозора, має аромат дитячих смаколиків, (подруга зауважила, що дуже класно потім відчувається, коли обіймаєш дитину - волосся пахне неймовірно🤩). Піниться класно і при цьому потрібна невелика кількість. Гарно промиває, не викликає сухості або лупи.

Кондиціонер Поля також оцінила, адже він приємно пахне, швиденько розплутує волосся та робить його гладеньким. В складі є рослинні олії, пантенол, гліцерин та кератин, тож інгредієнти цілком хороші і підходять в тому числі підлітковому волоссю 😉.

Спрей також викликав лише позитивні враження, бо, по-перше, це крутезна річ для кожної власниці довгого волосся, по-друге, він працює не за рахунок силіконів, як це часто буває, а має доволі цікавий склад і містить як протеїни (кератин, гідролізований шовк), так і зволожуючі компоненти (пантенол, гліцерин та касторова олія).

Зіркою цього боксу стала ось ця рожева баночка, яка підкорила серця всіх трьох красунь, але, звісно, саме найменшій дісталася честь його тестувати))). Так ось це не просто засіб для душу, а саме дитяче СПА - бо засіб має аромат жуйки, як в дитинсті, огортає солодким флером всю кімнату і, найголовніше, пінка густа та пружна, з часом не осідає, а тримається на поверхні води, що дуже важливо для дитячого купання!)

Мала ніжиться в цій піні, як морський котик, і тепер з купанням ніяких проблем😉😉😉.

Ось ця крихітка відправилась на тестування до подруги (ну, хоч щось і їй дісталося, добре, що Мирослава ще мала, а то старша вже потроху позичає матусин одяг, а тепер і косметику))). Ензимна маска виявилась надзвичайно ніжною та делікатною, на відміну від звичних скрабів та "жорстких" очищуючих масок вона нічого не травмує та не очищує "до скрипу". Текстура приємна, не липка, має ніжний аромат та не викликає подразнень.

Після використання шкіра більш ніжна та зволожена, тож подруга планує використовувати її регулярно, щоб побачити максимум ефекту від такого делікатного відлущення🥰.

Ще раз хочу подякувати бренду Mermade за таке турботливе ставлення та справжню казку, яку вони створили для моїх улюблених дівчаток! 😍😍😍

P.S. Відео на обкладинці монтувала Поліна, так що відчуваю, незабаром наша спільнота поповниться ще однією б'юті блогеркою)))