Елена

MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25

MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25
MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25

Вітаю 👋

Ну що ж, протестувала я даний крем. Враження в мене двояке. Та давайте по черзі.

Крем доволі щільний, м'ятного кольору. Має відчутний аромат. Розподіляється по шкірі з легким зусиллям ) Відразу після нанесення є сильний блиск. Також присутнє відчуття, що засобу забагато на шкірі. Далі було перше моє здивування, коли після нанесення з'явилося відчуття поколювання. Хотіла б я списати це на охолоджуючий ефект, але ні. Десь хвилину було активне поколювання. Неприємне відчуття... Хвилин через 15 крем всівся на шкірі, та блиск не такий помірний, все одно залишився. Прибирала його серветкою. Не липкий, не вибілює шкіру, не викликав запалень. На шкірі я його не відчувала, та коли торкалася до обличчя, було відчуття, наче засіб не до кінця вібрався. Через кілька годин з'явився сильний блиск. Я зробила висновок, що якщо сприймати його саме як санскрін, то звичайного нанесення (2 пальці), цього забагато.

Наступного разу я наносила його як звичайний крем. Ну добре, трохи більше ніж звичайний крем. Діло пішло вже веселіше. Поколювання не зникло, та градус значно знизився. Шкіра була вже не така блискуча і в цілому відчуття були приємні.

Планую користуватися ним як звичайним кремом. Та теперь я у роздумах, чи буде при такому нанесенні захист від променів? 🤔

Доречі, крем прям холодний такий ) Дивує щільність, при тому, що має зволожувати. Мабуть це через олії у складі.

MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25
MyIDi H2ydrO 4D Cream SPF 25