olena_glossy

Коли шампунь і кондиціонер закінчуються швидше ніж рулон туалетного паперу 😂

Коли шампунь і кондиціонер закінчуються швидше ніж рулон туалетного паперу 😂

Декілька місяців у моїй секретній шухляді (місце, де зберігаю косметичні та мийні засоби, що чекають своєї черги) лежали шампунь і кондиціонер від SHAKYLAB. Саме так 😊. Я намагаюся спочатку використати попередній продукт і лиш потім починати наступний. Прийшов їх «зірковий час», трішки покористувалась і вони закінчились. Як так сталось?

Пакування. Біла пляшечка об’ємом 250 мл зі зручним дозатором. Мінімалістичний сучасний дизайн наклейки. Наклейка дуже легко віддирається, тож баночка отримала друге життя – використовую її для плину у ванній, якраз плитка біла, тож непомітно вписується в інтер’єр.

Склад. Шампунь безсульфатний, виготовлений з безпечних компонентів (скрін додаю). Виняток - допустимий компонент - парфумована композиція.

Основний ПАР, який у складі на другому місці - Sodium Cocoyl Isethionate - м’який ПАР, отриманих з кокосової олії.

«Плюшки» у складі:

- амінокислота гліцин

- бетаїн (зволожувальна та кондиціонуюча дія)

- протеїни шовку (гладкість волосся)

- гідролізат ламінарії (себорегулювальні властивості)

- олія жожоба (багата вітамінами A, E, D, захищає від шкідливого впливу сонця)

- екстракт мати-й-мачухи (антибактеріальні та заспокійливі властивості)

Консистенція та ефект від використання. Шампунь прозорого кольору з перлинним відблиском. Слабкий приємний аромат. Консистенція доволі рідка.

У мене жирний тип шкіри голови. Щоб ефективно вимити волосся, для першого намилювання потрібно 4 натиски на дозатор цього шампуню, і ще 3 для наступного намилювання. Тут питання не в піні, а саме в якісному вимиванні – при меншій кількості волосся в прикореневій зоні недоочищене. Я маю досвід користування натуральними шампунями і шампунями на основі м’яких ПАРів (вони мені підходять), але таких витрат шампуню у мене ще не було. Можливо це індивідуальна особливість.

Після миття чуда нема – мити волосся потрібно кожен день, як і з іншими засобами. Але стан цілком хороший – волосся не солома, шкіра голови не пересушена.

Пакування. Таке саме, як і у шампуню – біла пляшечка 250 мл з дозатором. Етикетка відрізняється формою кольорової плями-акценту.

Склад. Компоненти безпечні, за винятком двох допустимих в кінці складу. Крім парфумованої композиції, це Benzyl Alcohol (спирт, який також виступає розчинником)

«Плюшки» у складі:

- бехенамідопропілдіметіламін (кондиціонуючий агент з олії брассікі (капуста) для пом’якшення та гладкості, запобігання заплутуванню)

- гідролізований кератин (розгладжуючий ефект, відновлення природного захисного шару волосся)

- гідролізовані протеїни пшениці та сорбітол (зволоження)

- вітамін E

Консистенція та ефект від використання. Кондиціонер білого кольору, доволі рідкий (але плотніший від шампуню) з ледь відчутним приємним ароматом.

Щоб відчути, що волосся вкрите кондиціонером, мені потрібно 5 натисків на дозатор. При меншій кількості враження, що його взагалі нема.

Після змивання волосся легко розчісується та м’яке на дотик. Вау-ефекту нема, але за відчуттями стан волосся хороший.

Підсумовуючи, шампунь і кондиціонер від SHAKYLAB – продукти без вау-ефекту, але дружні до мого волосся і шкіри голови, але при цьому вимагають велику кількість продукту для кожного миття. На жаль, я не готова генерувати стільки пластику(