Коли шампунь і кондиціонер закінчуються швидше ніж рулон туалетного паперу 😂
Серія Sebum Control від SHAKYLAB: шампунь та кондиціонер
Декілька місяців у моїй секретній шухляді (місце, де зберігаю косметичні та мийні засоби, що чекають своєї черги) лежали шампунь і кондиціонер від SHAKYLAB. Саме так 😊. Я намагаюся спочатку використати попередній продукт і лиш потім починати наступний. Прийшов їх «зірковий час», трішки покористувалась і вони закінчились. Як так сталось?
Шампунь безсульфатний для жирного волосся "Sebum Control" SHAKYLAB
Пакування. Біла пляшечка об’ємом 250 мл зі зручним дозатором. Мінімалістичний сучасний дизайн наклейки. Наклейка дуже легко віддирається, тож баночка отримала друге життя – використовую її для плину у ванній, якраз плитка біла, тож непомітно вписується в інтер’єр.
Склад. Шампунь безсульфатний, виготовлений з безпечних компонентів (скрін додаю). Виняток - допустимий компонент - парфумована композиція.
Основний ПАР, який у складі на другому місці - Sodium Cocoyl Isethionate - м’який ПАР, отриманих з кокосової олії.
«Плюшки» у складі:
- амінокислота гліцин
- бетаїн (зволожувальна та кондиціонуюча дія)
- протеїни шовку (гладкість волосся)
- гідролізат ламінарії (себорегулювальні властивості)
- олія жожоба (багата вітамінами A, E, D, захищає від шкідливого впливу сонця)
- екстракт мати-й-мачухи (антибактеріальні та заспокійливі властивості)
Консистенція та ефект від використання. Шампунь прозорого кольору з перлинним відблиском. Слабкий приємний аромат. Консистенція доволі рідка.
У мене жирний тип шкіри голови. Щоб ефективно вимити волосся, для першого намилювання потрібно 4 натиски на дозатор цього шампуню, і ще 3 для наступного намилювання. Тут питання не в піні, а саме в якісному вимиванні – при меншій кількості волосся в прикореневій зоні недоочищене. Я маю досвід користування натуральними шампунями і шампунями на основі м’яких ПАРів (вони мені підходять), але таких витрат шампуню у мене ще не було. Можливо це індивідуальна особливість.
Після миття чуда нема – мити волосся потрібно кожен день, як і з іншими засобами. Але стан цілком хороший – волосся не солома, шкіра голови не пересушена.
Кондиціонер для жирного волосся "Sebum Control" SHAKYLAB
Пакування. Таке саме, як і у шампуню – біла пляшечка 250 мл з дозатором. Етикетка відрізняється формою кольорової плями-акценту.
Склад. Компоненти безпечні, за винятком двох допустимих в кінці складу. Крім парфумованої композиції, це Benzyl Alcohol (спирт, який також виступає розчинником)
«Плюшки» у складі:
- бехенамідопропілдіметіламін (кондиціонуючий агент з олії брассікі (капуста) для пом’якшення та гладкості, запобігання заплутуванню)
- гідролізований кератин (розгладжуючий ефект, відновлення природного захисного шару волосся)
- гідролізовані протеїни пшениці та сорбітол (зволоження)
- вітамін E
Консистенція та ефект від використання. Кондиціонер білого кольору, доволі рідкий (але плотніший від шампуню) з ледь відчутним приємним ароматом.
Щоб відчути, що волосся вкрите кондиціонером, мені потрібно 5 натисків на дозатор. При меншій кількості враження, що його взагалі нема.
Після змивання волосся легко розчісується та м’яке на дотик. Вау-ефекту нема, але за відчуттями стан волосся хороший.
Підсумовуючи, шампунь і кондиціонер від SHAKYLAB – продукти без вау-ефекту, але дружні до мого волосся і шкіри голови, але при цьому вимагають велику кількість продукту для кожного миття. На жаль, я не готова генерувати стільки пластику(
Коментарі (0)