Багацька Ірина

Огляд засобів для макіяжу губ від Lamel

До мене в руки потрапив справжній скарб .❤️‍🔥 Після перших тестів в мене багато здивувань, але здебільшого приємних.

Сьогодні розкажу про свої враження від застосування засобів для макіяжу губ.

Я не думала, що фарбувати губи олівцем може бути так легко.)) Спочатку здивувалась і моя рука поїхала кудись не туди, але я швидко виправилась.

Дуже, легка і приємна гелева текстура, і при цьому неймовірно стійка. Про стійкість кажу впевнено, бо їм довелося пережити тест драйв. 😂 Як раз коли я намалювала свотчі, знадобилося терміново вибігати з дому… Як було одягла пальто й побігла, коли повернулась свотчі де були там і лишились, пальто теж не постраждало.👌

В двох словах про палітру:

• 401 і 405, як на мене, схожі нюди з персиковим підтоном. 405 темніший, а 401 світліший.
  • 403, 404 і 409 теплі відтінки з рожевуватим підтоном.
  • 407 – класичний нюд, який підійде майже будь-якому тону шкіри.👌
  • 408 – ще один доволі теплий бежевий нюд з рожевинкою.
  • 411 – дуже красивий, холодний червоний відтінок.🥰

Я не багато справ мала саме з гелевими олівчиками. Єдиний досвід був з Infaillible від L'Oreal, і він мене зовсім не надихнув на подальше знайомство. Long lasting змінив мою думку на 180 градусів.

Помада дуже легко наноситься на губи і добре лягає. Я відносила її годин 6 мабуть, потім треба було трохи поновити, але колір лишився на губах.👌

Текстура дуже приємна і комфортна, дійсно, наче шовкова.

Палітра нюдова і універсальна:

• 401 mocha nude – відтінок відповідає назві, класичний нюд, який ідеально поєднується з олівцем в 407 відтінку.
  • 402 pink nude – гарний рожевий нюд, як на мене він більш холодний.
  • 403 soft coral – теж рожевий нюд, схожий на 402, але тепліший. Гарно виглядає з 404 олівцем.
  • 404 cream rose – мені схожий на чайну троянду. Гарна пара з 408 олівчиком.

Всі відтінки красиві, але мій фаворит 404.❤️‍🔥

Мені ця помада дуже сподобалась.👍 Продукт легко наноситься та має дуже красивий оксамитовий фініш.🥰 Комфортна в носінні.

Помада не відноситься до категорії суперстійких, але спокійно протрималась на мені годин 5, потім треба було поновити. А найголовніше, вона не розтікається і дисципліновано залишається на губах (тестувала на червоній 403).😊

Трохи про палітру:

• 401 cold beige – нюд з рожевим підтоном, на мій погляд, він не холодний і добре поєднується з олівцем у 408 відтінку.
  • 402 spicy – гарний класичний нюд, мені подобається, як виглядає разом з 405 олівцем.
  • 403 vintage rose – шикарна, холодна червона помада з рожевим підтоном.🌹 Дуже красиво виглядає разом з 411 олівцем.
  • 404 rosewood – цей колір мені теж чомусь чайну троянду нагадує. А його компаньйон – 404 олівець.

Серед цієї четвірки мені з фаворитами визначитися складно, думаю, що це буде 404 і 403.🥰

До речі, і Powder drop, і Silk cover мають досить приємний запах якоїсь горіхової цукерки, але моя мама відчула тут іриску з ваніллю, тож можуть бути варіанти.😊

Ще хочу відмітити пакування.🫶 Дуже гарні, а головне зручні футляри, які приємно тримати в руках.

Я не люблю блиски, олійки і все, що має липку текстуру, оскільки мені воно постійно заважає на губах.

Але ця олійка просто прекрасна.👍 Дуже приємна, не липка консистенція, олійка легко наноситься на губи та досить добре їх зволожує.

Аплікатор невеликий, та на мій смак це перевага, бо мені так зручніше наносити продукт.

Олійка має легкий рожевий відтінок, проте на губах його майже непомітно.

Мені дуже подобається, як вона поєднується з різними олівцями – виходить гарний, комфортний блиск.💖

Аромат у олійки приємний, нагадує полуничний льодяник.🍭

Загалом, усі засоби для губ мені дуже сподобались. Єдине, про що я шкодую, що не познайомилась з ними раніше.😊 А Long lasting gel lip liner стали справжнім відкриттям.

Далі буде)) наступні на черзі – засоби для макіяжу очей.