Поступово починаю використовувати консилери, що порадили в спільноті
Max Factor Radiant Lift Deep Concealer
Ці консилери побачила в дописі Тетяни Веласкес. Як вона висловилась: " В синцях під очима я - ЕКСПЕРТ" )) Тож, я вирішила спробувати.
Також вирішила скористатись її порадою спробувати використовувати не світлий відтінок, а більш темніший, щоб тон консилера був світліший максимум на півтона й не більше.
Таким чином, мною було придбано два відтінка - найсвітліший 01 Fairy та більш темний 02 Light.
Позитивних відгуків на сайті доволі багато, тож, сумнівів щодо придбання майже не було.
Що вказує виробник.
Консилер позиціонується більше для зрілої шкіри. Начебто, за рахунок великої кількості дрібнодисперсних делікатних дифузних світловідбивних частинок він повинен візуально згладжувати рельєф шкіри. Також зазначається, що в складі є вітаміни та антиоксиданти (щоправда, перший Ascorbyl Glucoside знаходиться аж на 24 позиції в переліку інгредієнтів).
Об'єм доволі великий, як для консилера - 7 мл. Зазвичай, всі засоби, які я мала, були по 3 мл. Тож, цей виходить ще й доволі дешевим.
Аплікатор у вигляді спонжа. Такий формат пакування, дивлюсь, наразі доволі популярний, проте, як на мене, спонж взагалі незручний у використанні. І взагалі, поки не було в мене консилера із спонжем, який би мені сподобався.
Стосовно відтінків
Як не дивно, мені сподобались обидва. Я доволі бліда, окрім синці під очима, якихось недоліків шкіри, наче не маю. Тональні засоби використовую рідко, люблю формати ВВ кремів, що дають ледве помітне покриття, щоб трішки скоригувати тон.
Найсвітліший 01 Fair під мій колір підлаштувався майже ідеально (здається, на фото це помітно), тому його я використовую у повсякденному житті, коли не користуюсь тональними засобами.
Може здатися дивним, але 02 тон також підійшов, проте, використовую його лише у парі с тональним засобом. Хоча, якщо чесно, вперше, коли його відкрила, то мені він здався рудим та доволі темним.
Загалом, засоби мені сподобались. За порадою тієї ж Тетяни Веласкес наразі наношу консилер лише у на внутрішній кут ока , починаючи з перенісся (там де починається око). А потім трішки під оком. У зону росту вій намагаюсь не заходити. Розтушовувати більш за все подобається пензликом.
Результат непоганий, проте, як закінчаться ці, планую придбати Seventeen чи Lumene.
Коментарі (0)