Nata_Po

Олія для миття тіла від Babe Laboratorios

Олія для миття тіла від Babe Laboratorios
Олія для миття тіла від Babe Laboratorios
Олія для миття тіла від Babe Laboratorios

Я ще раніше розповідала свою історію і показувала покупки, у яких булаця олійка для душу та крем з 10% сечовиною від Babe. Пройшло достатньо часу і мушу визнати, що це дуже класна альтернатива звичайним гелям для душу для людей, у кого суха, чутлива шкіра, відчуття стягнутості, схильність до свербежу. Я не покладала великих надій на цей засіб, купила у маленькому форматі на пробу і ні секунди не пошкодувала) пішли оглядати разом:)

Babe Laboratorius - це іспанський бренд, з яким я раніше не була знайомою. А ця олійка - це комплек соєвої, кукурудзяної та олії сача інчі, у складі яких є і вітамін Е і різні поліненасичені жирні кислоти, які би мали гарно доглядати за нашої шкірою)

Мені щиро сподобалось упакування. Це не якась баночка, з якої потрібно силою витискати залишки, не потрібно ловити її в ванні, бо вислизнула з рук. Тут класний і функціональний дозатор (я таке люблю і використовую практично для усіх засобів) і стопер, що неймовірно зручно в дорозі. Оскільки не буде страху, що щось відкриється, розлиється і тд. Я пробувала натиснути, коли він одягнутий - нічогісінько не вийшло) Тож тут суцільний +)

Я чомусь думала, що це така гіпоалергенна лінійка, яка підходить навіть для атопічноїї шкіри, і що вона буде абсолютно без запаху. Але, він тут є. Ні на що не подібний, з якоюсь легенькою кислинкою, косметичний. Аромат виражений помірно, але на шкірі після миття я його не відчуваю.

Я чомусь думала, що можливо це буде також олійний гель для душу, можливо якась кремо-подібна консистенція, але на вигляд це справді олійка жовтуватого кольору.

Я би назвала це особливістю цієї олійки, або нюансом використання. Вона не дає величезної піни. Вона легко вспінюється, але пінка маленька, делікатна. Я постаралась передати це на фото. На губці вспінбється краще.

І саме через це я боялась, що буде доволі великим розхід. Але, мені вистачає десь 3 натискання на губку, щоб намилити все тіло, іноді можу ще 1-2 додати. Але тим не менш за час користування у мене ще багацько цієї олії, тому я не можу сказати, що розхід великий.

Приємно, що вона не відчувається саме жирно на шкірі, бо я ненавиджу це відчуття. Вона класно емульгується і залишає шкіру зволоженою та шовковистою і це дуже приємно.

Мені справді дуже імпонує ця олія для тіла. Вона і гарно очищає, і зволожую і, в принципі, влітку я думаю, що навіть немає потреби наносити крем, бо від неї достатньо зволоження. Але, тим не менш, немає відчуття жирності чи бруду на шкірі, який ви недомили)

Враховуючи свій двомісячний свербіж, який, як я тепер вже усвідомила брав свій початок від нервів та стресів, яких було забагато. Але мені якось поки страшно вертатись до попередніх класичних гелів, та і немає бажання, бо дуже сподобався цей формат і я думаю, що з великою ймовірністю повторю собі цей гель, але тепер вже у великому півлітровому об'ємі. За потреби завжди зможу собі перелити в цю мініатюрку і братиму в дорогу.

Я залишилась задоволеною, тому і вам раджу спробувати, особливо людям з сухою, чутливою шкірою, зі свербежем, влітку після сонячних опіків і тд. Не знаю, як буде жирній шкірі з нею, чи не посилить висипання, тут вже індивідуально у мене стан шкіри лише покращився і значно зменшився свербіж, а потім і зник зовсім. І я постійно користуваалсь цією олійкою, а потім лосьйоном з 10% сечовиною цього ж бренду, про неї трошки пізніше розповім)

Зрештою, на мене настільки приємне враження справив цей бренд, що я потім придбала ще догляд за обличчям (https://club.makeup.com.ua/looks/21083/).